Burak Üye Praetor' Alıntı: Arkadaşlar kusura bakmayın, insan siteye bir ay giremeyince nereye bakacağını şaşırıyor da Evimdeyim vallahi, böyle askerlik Şahane be... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn anlat kaç kez dayak yedin abi
Praetor' Alıntı: Arkadaşlar kusura bakmayın, insan siteye bir ay giremeyince nereye bakacağını şaşırıyor da Evimdeyim vallahi, böyle askerlik Şahane be... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn anlat kaç kez dayak yedin abi
&&BERKAY&& Üye !!Burak!!' Alıntı: hoşgeldinn anlat kaç kez dayak yedin abi Genişletmek için tıkla ... ya dayak değil linç ettiler forumdaki gibi katı kurallarla komutanlarına ve arkadaşlarına davranınca olan oldu
!!Burak!!' Alıntı: hoşgeldinn anlat kaç kez dayak yedin abi Genişletmek için tıkla ... ya dayak değil linç ettiler forumdaki gibi katı kurallarla komutanlarına ve arkadaşlarına davranınca olan oldu
&&BERKAY&& Üye Starsley' Alıntı: ben kaçar arkadaşlar kapatıyoruz tükkanı Genişletmek için tıkla ... eyvallah
Burak Üye &&BERKAY&&' Alıntı: ya dayak değil linç ettiler forumdaki gibi katı kurallarla komutanlarına ve arkadaşlarına davranınca olan oldu Genişletmek için tıkla ... kural mı oda ne ?
&&BERKAY&&' Alıntı: ya dayak değil linç ettiler forumdaki gibi katı kurallarla komutanlarına ve arkadaşlarına davranınca olan oldu Genişletmek için tıkla ... kural mı oda ne ?
Burak Üye Starsley' Alıntı: ben kaçar arkadaşlar kapatıyoruz tükkanı Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.
Starsley' Alıntı: ben kaçar arkadaşlar kapatıyoruz tükkanı Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.
&&BERKAY&& Üye !!Burak!!' Alıntı: kural mı oda ne ? Genişletmek için tıkla ... uyulması gereken (salla gitsin yemişim kuralını ) şeyler
!!Burak!!' Alıntı: kural mı oda ne ? Genişletmek için tıkla ... uyulması gereken (salla gitsin yemişim kuralını ) şeyler
Reşwan Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Arkadaşlar kusura bakmayın, insan siteye bir ay giremeyince nereye bakacağını şaşırıyor da Evimdeyim vallahi, böyle askerlik Şahane be... Genişletmek için tıkla ... ata hoşgelmişsin kusura bakma çıkmam lazım. kendine çok iyi bak yarın yazılanları okurum artık.. ne oldu ne olmadı anlatırsın umarım.. iyi geceler herkeze k.i.b
Praetor' Alıntı: Arkadaşlar kusura bakmayın, insan siteye bir ay giremeyince nereye bakacağını şaşırıyor da Evimdeyim vallahi, böyle askerlik Şahane be... Genişletmek için tıkla ... ata hoşgelmişsin kusura bakma çıkmam lazım. kendine çok iyi bak yarın yazılanları okurum artık.. ne oldu ne olmadı anlatırsın umarım.. iyi geceler herkeze k.i.b
Burak Üye &&BERKAY&&' Alıntı: uyulması gereken (salla gitsin yemişim kuralını ) şeyler Genişletmek için tıkla ... kural bize sökmez
&&BERKAY&&' Alıntı: uyulması gereken (salla gitsin yemişim kuralını ) şeyler Genişletmek için tıkla ... kural bize sökmez
&&BERKAY&& Üye !!Burak!!' Alıntı: ben sildim imzayı. ama saygıdan dı o Genişletmek için tıkla ... tabiiiii canımmmmm
!!Burak!!' Alıntı: ben sildim imzayı. ama saygıdan dı o Genişletmek için tıkla ... tabiiiii canımmmmm