s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: keyifler nasıl özlem nur ne yapıyo nasıl.? yoktur bugün Genişletmek için tıkla ... keyifler iyi sen nasılsın Nur sitededir sabahdan beri girmedi ama buralardadır
Starsley' Alıntı: keyifler nasıl özlem nur ne yapıyo nasıl.? yoktur bugün Genişletmek için tıkla ... keyifler iyi sen nasılsın Nur sitededir sabahdan beri girmedi ama buralardadır
Reşwan Emekli Yönetici ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm.... Genişletmek için tıkla ... a.selam alperen nasılsın hoşgeldin abim
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm.... Genişletmek için tıkla ... a.selam alperen nasılsın hoşgeldin abim
Burak Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm.... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam alperen bugra abi
HeiLmasTer® Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm.... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin Alperen
ALpeRenBuGRa Üye Starsley' Alıntı: a.selam alperen nasılsın hoşgeldin abim Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim sağol iyiyim sen nasılsın?
Starsley' Alıntı: a.selam alperen nasılsın hoşgeldin abim Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim sağol iyiyim sen nasılsın?
Burak Üye Revengeful' Alıntı: İyi geceler. Beni seven sevmeyen herkes Allah'a emanet olsun. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. görüşürüz.
Revengeful' Alıntı: İyi geceler. Beni seven sevmeyen herkes Allah'a emanet olsun. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. görüşürüz.
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: İyi geceler. Beni seven sevmeyen herkes Allah'a emanet olsun. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kendine dikkat et
Revengeful' Alıntı: İyi geceler. Beni seven sevmeyen herkes Allah'a emanet olsun. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kendine dikkat et
Reşwan Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: İyi geceler. Beni seven sevmeyen herkes Allah'a emanet olsun. Genişletmek için tıkla ... beni sevisiinnnn ben seni çok sevimmmm iyi geceler mertim k.i.b canım --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Canım sıkılıyor ya.. Genişletmek için tıkla ... sıkma canını mertim neye sıkıyon ki
Revengeful' Alıntı: İyi geceler. Beni seven sevmeyen herkes Allah'a emanet olsun. Genişletmek için tıkla ... beni sevisiinnnn ben seni çok sevimmmm iyi geceler mertim k.i.b canım --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Canım sıkılıyor ya.. Genişletmek için tıkla ... sıkma canını mertim neye sıkıyon ki
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Dışarda gezmek istiyorum.. Gecelere akmak istiyorum ! Genişletmek için tıkla ... uyma şeytana kardeşim yat uyu
Revengeful' Alıntı: Dışarda gezmek istiyorum.. Gecelere akmak istiyorum ! Genişletmek için tıkla ... uyma şeytana kardeşim yat uyu
Reşwan Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: ben kaçayım herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım benim yarın görüşürüz yarın bakarım ben o meseleye
!!Burak!!' Alıntı: ben kaçayım herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım benim yarın görüşürüz yarın bakarım ben o meseleye