sakin olun yetişemiyorum msn&facebook&twitter&telefon&tv :D bende iyiyim sağolun efenim.
HeiLmasTer® Üye sakin olun yetişemiyorum msn&facebook&twitter&telefon&tv bende iyiyim sağolun efenim.
Reşwan Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... avatar geri gelmiş evlendirelim şunları
Reşwan Emekli Yönetici kol@j' Alıntı: ben uçağı hangara çekiyorum... bu gün zaten pek uçuş yoktu... herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abim k.i.b görüşürüz inşallah
kol@j' Alıntı: ben uçağı hangara çekiyorum... bu gün zaten pek uçuş yoktu... herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abim k.i.b görüşürüz inşallah
Burak Üye iyi geceler abi tabirlerine hastayım --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: kimseler kalmadı ya teker düştüler Genişletmek için tıkla ... burdayımmm
iyi geceler abi tabirlerine hastayım --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: kimseler kalmadı ya teker düştüler Genişletmek için tıkla ... burdayımmm
Reşwan Emekli Yönetici işteee yeni avatar yakıyor beee maviyi severim --------------- Ekleme --------------- burdasınız demek mertim nerde ya
işteee yeni avatar yakıyor beee maviyi severim --------------- Ekleme --------------- burdasınız demek mertim nerde ya
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: kimseler kalmadı ya teker düştüler Genişletmek için tıkla ... Ben de burdayım
Reşwan Emekli Yönetici HeiLmasTer®' Alıntı: daha canlı bişi yok muydu Genişletmek için tıkla ... senden daha canlısını bulmak zor
HeiLmasTer®' Alıntı: daha canlı bişi yok muydu Genişletmek için tıkla ... senden daha canlısını bulmak zor