s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: Aşure 5 dakikaya hazır beklerim abla Genişletmek için tıkla ... Bana da gönder ©®UzMaN®©' Alıntı: Bi kazan aşureyi yedik ben bu akşam nasıl uyuycam Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: tarifi iyi al yanlış yapma Genişletmek için tıkla ...
arslansem' Alıntı: Aşure 5 dakikaya hazır beklerim abla Genişletmek için tıkla ... Bana da gönder ©®UzMaN®©' Alıntı: Bi kazan aşureyi yedik ben bu akşam nasıl uyuycam Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: tarifi iyi al yanlış yapma Genişletmek için tıkla ...
arslansem Üye RUMMAN' Alıntı: tarifi iyi al yanlış yapma Genişletmek için tıkla ... Harbiden abi ya tarifi alayım yemek çeşiti işte nolsun --------------- Ekleme --------------- s@hr@' Alıntı: Bana da gönder Genişletmek için tıkla ... Mümkün olsa gönderirdim demişti dün bi ablam bana
RUMMAN' Alıntı: tarifi iyi al yanlış yapma Genişletmek için tıkla ... Harbiden abi ya tarifi alayım yemek çeşiti işte nolsun --------------- Ekleme --------------- s@hr@' Alıntı: Bana da gönder Genişletmek için tıkla ... Mümkün olsa gönderirdim demişti dün bi ablam bana
Tuba Üye ©®UzMaN®©' Alıntı: Bi kazan aşureyi yedik ben bu akşam nasıl uyuycam Genişletmek için tıkla ... emin misin nasıl yedin
©®UzMaN®©' Alıntı: Bi kazan aşureyi yedik ben bu akşam nasıl uyuycam Genişletmek için tıkla ... emin misin nasıl yedin
Tuba Üye yasminoz' Alıntı: Ben daha yemedim bişi...off kumru çekti cnm... Genişletmek için tıkla ... ©®UzMaN®©' Alıntı: yemeye devam Genişletmek için tıkla ... yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
yasminoz' Alıntı: Ben daha yemedim bişi...off kumru çekti cnm... Genişletmek için tıkla ... ©®UzMaN®©' Alıntı: yemeye devam Genişletmek için tıkla ... yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
Uzmandede Üye RUMMAN' Alıntı: emin misin nasıl yedin Genişletmek için tıkla ... onu bende anlayamadım sahi ben o kadar aşureyi nasıl yedim
RUMMAN' Alıntı: emin misin nasıl yedin Genişletmek için tıkla ... onu bende anlayamadım sahi ben o kadar aşureyi nasıl yedim
Reşwan Emekli Yönetici ben yarın dolaşır kazan kazan yerim buralarda yapan çok oluyor. öfff manazaraya bak yarın olsada yesek..
ben yarın dolaşır kazan kazan yerim buralarda yapan çok oluyor. öfff manazaraya bak yarın olsada yesek..
s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: Harbiden abi ya tarifi alayım yemek çeşiti işte nolsun --------------- Ekleme --------------- Mümkün olsa gönderirdim demişti dün bi ablam bana Genişletmek için tıkla ... kim ki acaba
arslansem' Alıntı: Harbiden abi ya tarifi alayım yemek çeşiti işte nolsun --------------- Ekleme --------------- Mümkün olsa gönderirdim demişti dün bi ablam bana Genişletmek için tıkla ... kim ki acaba
Uzmandede Üye midemde yangın var --------------- Ekleme --------------- aşurenin üstüne bide şerker yiyim yarın sabaha kesin cırcır olurum
midemde yangın var --------------- Ekleme --------------- aşurenin üstüne bide şerker yiyim yarın sabaha kesin cırcır olurum
Reşwan Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Harbiden abi ya tarifi alayım yemek çeşiti işte nolsun Genişletmek için tıkla ... şimdi fırınlar taze sıcak somun ekmek çıkartıyorlar bi ekmek ve beğendiğin cipsi alıyor ekmeğin arasına dolduruyorsun eşssiz lezzetin keyfini çıkar.. yanında ne içmek istersen
arslansem' Alıntı: Harbiden abi ya tarifi alayım yemek çeşiti işte nolsun Genişletmek için tıkla ... şimdi fırınlar taze sıcak somun ekmek çıkartıyorlar bi ekmek ve beğendiğin cipsi alıyor ekmeğin arasına dolduruyorsun eşssiz lezzetin keyfini çıkar.. yanında ne içmek istersen
s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: Üstüne meyve yok evde sade yiyecez mecbur Allah kahretsin Genişletmek için tıkla ... Boşverrr meyvesiz ye şimdi her yer kapanmıştır ©®UzMaN®©' Alıntı: midemde yangın var Genişletmek için tıkla ... Soda iç bari
arslansem' Alıntı: Üstüne meyve yok evde sade yiyecez mecbur Allah kahretsin Genişletmek için tıkla ... Boşverrr meyvesiz ye şimdi her yer kapanmıştır ©®UzMaN®©' Alıntı: midemde yangın var Genişletmek için tıkla ... Soda iç bari