s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: Saygı bizden abi çok iyiyim 2 gündür rüyalarımda gördüğüm aşure pişmek üzere az sonra midemde olacak.Mutluyum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
arslansem' Alıntı: Saygı bizden abi çok iyiyim 2 gündür rüyalarımda gördüğüm aşure pişmek üzere az sonra midemde olacak.Mutluyum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: Saygı bizden abi çok iyiyim 2 gündür rüyalarımda gördüğüm aşure pişmek üzere az sonra midemde olacak.Mutluyum --------------- Ekleme --------------- O zaman 1985,5 yazıyorum senin mezar taşına Genişletmek için tıkla ... Semihhhh
arslansem' Alıntı: Saygı bizden abi çok iyiyim 2 gündür rüyalarımda gördüğüm aşure pişmek üzere az sonra midemde olacak.Mutluyum --------------- Ekleme --------------- O zaman 1985,5 yazıyorum senin mezar taşına Genişletmek için tıkla ... Semihhhh
Tuba Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ©®UzMaN®©' Alıntı: gece gece aşure yiyom ölümden döndüm --------------- Ekleme --------------- 24,5 Genişletmek için tıkla ... yılda bi kere yeniyor diyede yapmayın bunu yaa arslansem' Alıntı: Dar geldi sana Angara şaziye de kaçmış osmana çalıyor Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: biri yemek mi dedi.... Genişletmek için tıkla ... dediler
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ©®UzMaN®©' Alıntı: gece gece aşure yiyom ölümden döndüm --------------- Ekleme --------------- 24,5 Genişletmek için tıkla ... yılda bi kere yeniyor diyede yapmayın bunu yaa arslansem' Alıntı: Dar geldi sana Angara şaziye de kaçmış osmana çalıyor Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: biri yemek mi dedi.... Genişletmek için tıkla ... dediler
Reşwan Emekli Yönetici bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz
bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz
Tuba Üye ©®UzMaN®©' Alıntı: açlıktan kurtulduk sevinç gösterileri Genişletmek için tıkla ... okadar aşureden sora normaldir
©®UzMaN®©' Alıntı: açlıktan kurtulduk sevinç gösterileri Genişletmek için tıkla ... okadar aşureden sora normaldir
Tuba Üye Starsley' Alıntı: bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz Genişletmek için tıkla ... ekmek arası cipps mi ya alemsiniz haa
Starsley' Alıntı: bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz Genişletmek için tıkla ... ekmek arası cipps mi ya alemsiniz haa
minoo Üye o zaman size bir şarkı armağan etmek istiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arslansem Üye Starsley' Alıntı: bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ekmek arası kızarmış cips mi lügatıma bi yemek daha eklendi
Starsley' Alıntı: bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ekmek arası kızarmış cips mi lügatıma bi yemek daha eklendi
Tuba Üye s@hr@' Alıntı: Herkes bişeyler yedi banane ben de yiyecem Genişletmek için tıkla ... ağlama sende yaa
s@hr@' Alıntı: Herkes bişeyler yedi banane ben de yiyecem Genişletmek için tıkla ... ağlama sende yaa
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
Starsley' Alıntı: bizde elektirik gelene kadar gidip bezinlikten cips fırından ekmek alıp ekmek arsı kızarmış cips yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
Tuba Üye minoo' Alıntı: o zaman size bir şarkı armağan etmek istiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sağol Pınar
minoo' Alıntı: o zaman size bir şarkı armağan etmek istiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sağol Pınar
arslansem Üye s@hr@' Alıntı: Herkes bişeyler yedi banane ben de yiyecem Genişletmek için tıkla ... Aşure 5 dakikaya hazır beklerim abla
s@hr@' Alıntı: Herkes bişeyler yedi banane ben de yiyecem Genişletmek için tıkla ... Aşure 5 dakikaya hazır beklerim abla
Tuba Üye arslansem' Alıntı: Ekmek arası kızarmış cips mi lügatıma bi yemek daha eklendi Genişletmek için tıkla ... tarifi iyi al yanlış yapma
arslansem' Alıntı: Ekmek arası kızarmış cips mi lügatıma bi yemek daha eklendi Genişletmek için tıkla ... tarifi iyi al yanlış yapma