Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hiç kuvvetli deilmiş...yakınından bile geçmedi çünkü...

umrumda olmaz olur mu... sana da mı lakap taksam acaba...

onun lakabı kaçak avcı eh be Hicran yıllar önce çok mu aradın o kullanıcı adını

bu arada Yasmi geçmiş olsun windows7 için
yapacak birşey yok 8 e at yola devam

Hicran...

Sorma yaa sinir oldum gitti herşey...ne var ne yoksa gitti...2 gün önce yedeklicektim az sonra az sonra diye diye gitti işte..

yine 7 ye taktık bakalım..

Bence hiç kuvvetli deilmiş...yakınından bile geçmedi çünkü...
umrumda olmaz olur mu... sana da mı lakap taksam acaba...

uygun bişiler bulursun sen caponsun sen farklısın

çok aramadım valla seviom ben ya nickimi ne yani
sanırım bnm 6.hissede geçmiş olsun demek zorundayım bende 7yi atıp yola devammı etsem

İlerleyen günlerde her an bi lakabın olabilir..heyecanla takip et...

minoo

Üye
arkadaşlar iyi geceler benden bu kadar bugünlük..

yormam...çünkü doğaçlama olur ztn yazdıklarım planlı deil..

minoo

Üye

Praetor

Emekli Yönetici
Elini attığı her elektronik eşyayı bozmasıyla ünlü kendimden biliyorum ki çok sinir bir durumdur.
Acını paylaşıyorum yasmi...
Neyse... Yeni bir sayfa aç disklerinde

Ama şöyle bişey var ki,ben hiç bişeyi kurcalamam,karıştırmam,uğraşmam vs...buna rağmen bozulması ilginç..

tel.im de yaptığım foto çekme,konuşma ve msjlaşma...onun dışında ne prog. fln yüklerim ne şarkı ne başka bişey...

laptop ta yaptığım face,maxi,youtube,haberturk,msn..bu kdr...ne pro yüklerim ne kurcalarım ne bişi yaparım..

var bi kısmetsizlik var...bi tek bu deil...bi çok şey var bu ara üst üste gelen...

yasmi en iyi şeyi alırsın sürekli bozulur, garantisi olsa da sürekli uğraşırsın, gidip adı sanı duyulmamış bir şey alırsın bırak garantisini, 2.el dahi olsa yıllarca ne şekilde kullanırsan kullan bozulmaz. Elektroniklerin geneli malesef böyledir, şans... sağlık olsun

Orası öyle tabi..belki de çok özenli ve dikkatli biri olduğum için oluyodur böyle...3 sene olcak tel.imi kullanalı görsen yeni dersin...ne camında bi çizik ne de bi kere yere düşmüşlüğü var...

Kesin bi ah ya da bi beddua aldım...

Orası öyle tabi..belki de çok özenli ve dikkatli biri olduğum için oluyodur böyle...3 sene olcak tel.imi kullanalı görsen yeni dersin...ne camında bi çizik ne de bi kere yere düşmüşlüğü var...

temiz ve düzenli kullanmak tabi ki güzel bir şey ancak " sakınılan göze çöp batar" sözünün gerçeklik payının çok fazla olduğuna kesinlikle emin oldum. Gereğinden fazla da dikkat etmemek gerekiyor bence yoksa cidden başına birşeyler geliyor o eşyanın ya da her ne ise onun...

Sakıncak kdr da deil cnm...ama dikkatli kullanırım...yani daha doğrusu hayatımda ki herşeye özenli davranırım yaptığım yemeğe kdr...bi tek odam da özensizim... o da bana ait olan tek yer diye...

Elini attığı her elektronik eşyayı bozmasıyla ünlü kendimden biliyorum ki çok sinir bir durumdur.
Acını paylaşıyorum yasmi...
Neyse... Yeni bir sayfa aç disklerinde

valla ne yalan söyliyim hepsi benim başımada geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...