gaffarson
Üye
ben bu yeni oyun işini anlayamadım beyler
neyse hüseyin kaçarherkese iyi geceler
ben bu yeni oyun işini anlayamadım beyler
sorular aynı konuda.. hangi sorudan başlamak istersen o sorunun ip ucunu bulursun...
hatta bulduğun ip ucu soru konusuna değilde başka konuya oradaki ip ucu başka konuya oradaki ipucu daha başka konuya yönlendirme sistemi de olabilir.. daha sonra soru konusuna gelinebilir de.. yani bir orudan daha fazla ipucu toplanabilir.
o zaman daha eğlenceli olur... hatta final konusuna ipuçları toplanıp bir slogan ya da ata sözü gibibir şey çıkartılabilir.
gerçi bu işi başlatma niyetindeyim...
bu sisteme ilgi duyacak arkadaşlar çok daha fazla gelişmiş ve eğlenceli bir sistem uydurabilir...
bu umudum var...
konudaki her sorunun farklı ip ucuna ve farklı konuya yönlendirmesi işi bence çok karmaşık bir hale de sokabilir. Hem hazırlaması çok zahmetli olur hem de en ufak hatada herşey karışabilir. Ancak konuda örneğin sorulan 20 adet sorunun sırayla başlaması ve ilk soruyu çözemeyen 2. aşamaya da geçemeyecek oldugundan sanki düzenden ziyade hazırlayanlar için daha az karmaşık ve rahat olacaktır diye düşünüyorum.
Kapanış fikri de bence uygun. Hatta herkesin bildiği bir sözden ziyade pek bilinmeyen ve anlamlı güzel bir söz , atasözü ya da olumlu mesaj alınabilecek bir söz olabilir.
hele ortaya bir şey koyayım şöyle beş soruluk...
bunu başka arkadaşlar çeşitlendirerek yenilerini çıkarırlar.. benim aklıma gelmeyen farklı yöntemler ve yollar geliştirebilirler... bakacağız bakalım...
evet hem sistemin nasıl olduğu daha belirginleşir üyeler tarafından hem de yeni yöntemlere ve çeşitli oyunlara da kapı açmış olur.
Hayırlısı olsun diyelim öyleyse...
desteğin için teşekkür ederim... fikrime yeni şeyler da kattın sağol...
hoşbuldumamma beyin fırtınası yaptınız yahu
biz fanatiğiz sıkılmayızo oyundaki yazılan mesaj sayısına bak..ilk üç beşiktaşlı.Halit,ben ve Mert
ee şey açıkçası işim vardı okuyamadım yazdıklarınızı.o yüzden bir beyan edemeyeceğim
umarım güzel şeyler çıkar ortaya..
öyleyizgerçekten fanatikmişsiniz. Hani arada David'e takılmak için ben de yazıyorum ama 1250 mesaj ne diyeyim kolay gelsin
öyleyiz
sen de gel takıl bize..çok güzel planımız var ve çok estetik olacak.kıskanacaklar büyük ihtimal
Beşiktaşlı değilsen sana açıklayamam sırrımızı3'ümüz arasında bu
ayrıca sen şu konuyu gördün mü?
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...utbesi-alindi-kutlama-konusudur-d-424051.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?