kol@j Üye yasminoz' Alıntı: bi gittim kaç sayfa geçmiş... yeni gelenler hoş gelmiş... Genişletmek için tıkla ... ChavRash' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk cümleten
yasminoz' Alıntı: bi gittim kaç sayfa geçmiş... yeni gelenler hoş gelmiş... Genişletmek için tıkla ... ChavRash' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk cümleten
kol@j Üye minoo' Alıntı: iyi geceler herkese ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... s@hr@' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin..
minoo' Alıntı: iyi geceler herkese ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... s@hr@' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin..
kol@j Üye werarce' Alıntı: Geçmiş olsun Allah sabır versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun da cevapladığın mesajdan bir alıntı yapsaydık...
werarce' Alıntı: Geçmiş olsun Allah sabır versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun da cevapladığın mesajdan bir alıntı yapsaydık...
Praetor Emekli Yönetici kol@j' Alıntı: her kurumun (resmi sivil) tamamen sıkıntısız olduğunu söylemek mümkün değildir. sen yeter ki kazanacak birşey bul kolay olmayacak onuda söyleyeyim unutma neo sana yalnızca gerçeği vaadediyorum, fazlası değil morfeyyaz (matrix) Genişletmek için tıkla ... Kesinlike öyle! Her kurumun içinde çürük meyveler var. Zira hepimiz insanız. İyi olanımız da var kötü olanımız da. İnşallah öylesine denk gelmeyiz. İyi geceler arkadaşlar, yarın tapu-belediye-kadastro- iş güç var bir sürü... Tatlı tatlı rüyalar hepinize
kol@j' Alıntı: her kurumun (resmi sivil) tamamen sıkıntısız olduğunu söylemek mümkün değildir. sen yeter ki kazanacak birşey bul kolay olmayacak onuda söyleyeyim unutma neo sana yalnızca gerçeği vaadediyorum, fazlası değil morfeyyaz (matrix) Genişletmek için tıkla ... Kesinlike öyle! Her kurumun içinde çürük meyveler var. Zira hepimiz insanız. İyi olanımız da var kötü olanımız da. İnşallah öylesine denk gelmeyiz. İyi geceler arkadaşlar, yarın tapu-belediye-kadastro- iş güç var bir sürü... Tatlı tatlı rüyalar hepinize
kol@j Üye Praetor' Alıntı: Kesinlike öyle! Her kurumun içinde çürük meyveler var. Zira hepimiz insanız. İyi olanımız da var kötü olanımız da. İnşallah öylesine denk gelmeyiz. İyi geceler arkadaşlar, yarın tapu-belediye-kadastro- iş güç var bir sürü... Tatlı tatlı rüyalar hepinize Genişletmek için tıkla ... çekirge kötüsünü de görecen iyisini de, ama büyüğünden mi olur küçüğünden mi bilemem... tatilde forum da adam aradık kimse yok bu gün tatilin son günü herkes geldi vallahi. hemde gececilere.. Allah rahatlık versin
Praetor' Alıntı: Kesinlike öyle! Her kurumun içinde çürük meyveler var. Zira hepimiz insanız. İyi olanımız da var kötü olanımız da. İnşallah öylesine denk gelmeyiz. İyi geceler arkadaşlar, yarın tapu-belediye-kadastro- iş güç var bir sürü... Tatlı tatlı rüyalar hepinize Genişletmek için tıkla ... çekirge kötüsünü de görecen iyisini de, ama büyüğünden mi olur küçüğünden mi bilemem... tatilde forum da adam aradık kimse yok bu gün tatilin son günü herkes geldi vallahi. hemde gececilere.. Allah rahatlık versin
ChavRash Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ii geceler Hasan..nasılsın... Genişletmek için tıkla ... İyilik güzellik Çiğdem sağ ol. Sen de iyisin ya? Gece mesajı yazıp çıktım, biraz geç yazıyorum o yüzden kusura bakma.
yasminoz' Alıntı: ii geceler Hasan..nasılsın... Genişletmek için tıkla ... İyilik güzellik Çiğdem sağ ol. Sen de iyisin ya? Gece mesajı yazıp çıktım, biraz geç yazıyorum o yüzden kusura bakma.
Yasminozz Üye ChavRash' Alıntı: İyilik güzellik Çiğdem sağ ol. Sen de iyisin ya? Gece mesajı yazıp çıktım, biraz geç yazıyorum o yüzden kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... öyle kolay kurtulamazsın bi kusura bakma ile...ceza vermeliyim sana...
ChavRash' Alıntı: İyilik güzellik Çiğdem sağ ol. Sen de iyisin ya? Gece mesajı yazıp çıktım, biraz geç yazıyorum o yüzden kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... öyle kolay kurtulamazsın bi kusura bakma ile...ceza vermeliyim sana...
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Burayami transfer oldunuz Genişletmek için tıkla ... evet buraya geldik hoşgeldin mert
Revengeful' Alıntı: Burayami transfer oldunuz Genişletmek için tıkla ... evet buraya geldik hoşgeldin mert