kol@j
Üye
zor yaa...emir altında olmak gerçekten zor...
Aynen ya, erken gidemezsin, geç gidemezsin, okumadan gidemezsin er olarak uzun dönem yaparsın, gitmesen olmaz, ne kız verirler ne iş verirler kimse ciddiye almaz seni, iş verseler düşük maaşta kalırsın çıkışta tazminat verecekleri için sigortanı yapmazlar.Aman 12 ay yap gel teğmen olarak, gül gibi
düşünüyorum da iyiki erkek olmamışımTamam vatan görevidir o ayrı bişey ama gidene kadar hayatının ortasında kazık gibi durur
Amin aminama tamam da sözünün eri olsun da onuruyla şerefiyle reddedilmiş olsun...böyle kendini küçük düşürdü..bi insan ne olursa olsun yaptığı şeyin arkasında durmalı...ben kız halimle dönmem lafımdan...
vallaa inşallah güzel yere düşersin dielim ne diyim...
Seve seveeeeezor yaa...emir altında olmak gerçekten zor...
Ooo hoşgeldin...herkes bir hevesle gelir askere... ancak "yandım Allah" türküsü ile kaçmaya çalışır.
farkı terhis belgesi aldığında anlarsın.
geceye bıçak atmışlar yarasından düştüm.
internette hat atmışlar maxicep'i buldum.
kusura bakmayın dün iyi geceler dedim ya
bu gece selam vermeyi unuttum
herkese iyi geceler...
Seve seveeeee
Gerçek hayatta da farklı değil ki, patronun emrinin altındasınOoo hoşgeldin...
Bana nedense çok sevecekmişim gibi geliyor.
Ama şu belirsizlik insanı rahatsız ediyor.
iyi geçeler
--------------- Ekleme ---------------
tüm maxiceplilerin geçmiş bayramı mübarek olsun
Alınma zaten sözüm meclisten dışarıyok yawben üstüme alınmam
Yani nekadar erken o kadar iyi. Bu şekil bakarsan fazla zorlanmazsın diye düşünüyorumAynen ya, erken gidemezsin, geç gidemezsin, okumadan gidemezsin er olarak uzun dönem yaparsın, gitmesen olmaz, ne kız verirler ne iş verirler kimse ciddiye almaz seni, iş verseler düşük maaşta kalırsın çıkışta tazminat verecekleri için sigortanı yapmazlar.
Tam bir kambur
Neyse ki benim iyi denk geldi, gidip kurtuluyorum
Alınma zaten sözüm meclisten dışarı
Yani nekadar erken o kadar iyi. Bu şekil bakarsan fazla zorlanmazsın diye düşünüyorum
Neyse ben çıkıyorum herkese iyigeceler, öpüyorum hepinizi (: kendinize iyi bakın
iyi geçeler
--------------- Ekleme ---------------
teşekkür ederim hoşbulduk...hoşgeldinteşekkürler sizinde mübarek olsun
hoşbuldum bitanemAşkım hoş geldin
hoşgeldin abi naber
İyi geceler, sizin de kutlu olsuniyi geçeler
Haklısın...bana da öyle geliyordu da... etrafına o kadar çok çiğ adam gelir ki sevecek birşeyler bulmakta zorlanırsın.
eğer ki hala kişiliğini koruyup o çiğ adamlar gibi olmazsan mücadeleyi o zaman kazandın demektir.
Doğru düşünüyorsunAlınma zaten sözüm meclisten dışarı
Yani nekadar erken o kadar iyi. Bu şekil bakarsan fazla zorlanmazsın diye düşünüyorumNeyse ben çıkıyorum herkese iyigeceler, öpüyorum hepinizi (: kendinize iyi bakın
İyi geceler, sizin de kutlu olsunHaklısın...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDoğru düşünüyorsun
İyi geceler, tatlı rüyalar.
abi ya benim msn dondu sana by diyemeden çıktın kusura bakma cevap vermemiş gibi oldum ama yanlış anlama..iyi geceler teşekkür ediyorumİyi geceler arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?