s@hr@ Üye Mert' Alıntı: Gizlide olunca yoksun sandım. Nasılsın abla --------------- Ekleme --------------- Ben de iyiyim geçinip gidiyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Sağolasın iyiyim Mert sen de iyisin inşaallah
Mert' Alıntı: Gizlide olunca yoksun sandım. Nasılsın abla --------------- Ekleme --------------- Ben de iyiyim geçinip gidiyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Sağolasın iyiyim Mert sen de iyisin inşaallah
Burak Üye ben danaya girdim bu bayram bugün yanına gittim kurbanımın veteriner çok sağlıklı dedi. keyfide yerindeymiş. 5 kişi ortagız
ben danaya girdim bu bayram bugün yanına gittim kurbanımın veteriner çok sağlıklı dedi. keyfide yerindeymiş. 5 kişi ortagız
Mert Üye sahra25' Alıntı: Sağolasın iyiyim Mert sen de iyisin inşaalah Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim Allah'a şükür.. --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben danaya girdim bu bayram bugün yanına gittim kurbanımın veteriner çok sağlıklı dedi. keyfide yerindeymiş. 5 kişi ortagız Genişletmek için tıkla ... Kişi başı ne kadar tutuyor. Hayvancağızın keyfi yerinde olsa ne olacak. Göçüp gidecek bu diyardan garibim
sahra25' Alıntı: Sağolasın iyiyim Mert sen de iyisin inşaalah Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim Allah'a şükür.. --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben danaya girdim bu bayram bugün yanına gittim kurbanımın veteriner çok sağlıklı dedi. keyfide yerindeymiş. 5 kişi ortagız Genişletmek için tıkla ... Kişi başı ne kadar tutuyor. Hayvancağızın keyfi yerinde olsa ne olacak. Göçüp gidecek bu diyardan garibim
s@hr@ Üye Mert' Alıntı: Bende iyiyim Allah'a şükür.. --------------- Ekleme --------------- Kişi başı ne kadar tutuyor. Hayvancağızın keyfi yerinde olsa ne olacak. Göçüp gidecek bu diyardan garibim Genişletmek için tıkla ... Yazık ya dana hakkın da böyle konuşmayın
Mert' Alıntı: Bende iyiyim Allah'a şükür.. --------------- Ekleme --------------- Kişi başı ne kadar tutuyor. Hayvancağızın keyfi yerinde olsa ne olacak. Göçüp gidecek bu diyardan garibim Genişletmek için tıkla ... Yazık ya dana hakkın da böyle konuşmayın
minoo Üye http://www.maxicep.com/konu-disi/istanbulda-olayli-ugurlama-422919.html#post2929605 ve konu hazır