Mert Üye minoo' Alıntı: neden? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi dedemleri küçük kuzenlerimi kısacası bütün kan bağım olan kişileri görmeye Tekirdağ'a gidecez
minoo' Alıntı: neden? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi dedemleri küçük kuzenlerimi kısacası bütün kan bağım olan kişileri görmeye Tekirdağ'a gidecez
-Crazy Girl- Üye Oguzc@N' Alıntı: gelin ben mi oluom Genişletmek için tıkla ... Bugün yanlış anlama günün galiba
minoo Üye Mert' Alıntı: Pazartesi dedemleri küçük kuzenlerimi kısacası bütün kan bağım olan kişileri görmeye Tekirdağ'a gidecez Genişletmek için tıkla ... oo ne güzel geçerken uğra ablası
Mert' Alıntı: Pazartesi dedemleri küçük kuzenlerimi kısacası bütün kan bağım olan kişileri görmeye Tekirdağ'a gidecez Genişletmek için tıkla ... oo ne güzel geçerken uğra ablası
OğuzcanAbi Üye -Crazy Girl-' Alıntı: Bugün yanlış anlama günün galiba Genişletmek için tıkla ... bu gün yaramaz günümdeyim
-Crazy Girl-' Alıntı: Bugün yanlış anlama günün galiba Genişletmek için tıkla ... bu gün yaramaz günümdeyim
Mert Üye minoo' Alıntı: oo ne güzel geçerken uğra ablası Genişletmek için tıkla ... Sallanan köprüden geçerken öpücük yollarım. Bütün İstanbul'da oturan tanıdıklarıma gelsin falan
minoo' Alıntı: oo ne güzel geçerken uğra ablası Genişletmek için tıkla ... Sallanan köprüden geçerken öpücük yollarım. Bütün İstanbul'da oturan tanıdıklarıma gelsin falan
Mert Üye greenmile' Alıntı: avatarına bittim mert Genişletmek için tıkla ... Her yorumumdan sonra bende kopuyorum
greenmile' Alıntı: avatarına bittim mert Genişletmek için tıkla ... Her yorumumdan sonra bende kopuyorum
greenmile Üye -Crazy Girl-' Alıntı: kurban bayramı üzerine o resim Genişletmek için tıkla ... ciddi misin
OğuzcanAbi Üye greenmile' Alıntı: ciddi misin Genişletmek için tıkla ... dalga geçio bu hafta dünya kasaplar haftası o yüzden
greenmile' Alıntı: ciddi misin Genişletmek için tıkla ... dalga geçio bu hafta dünya kasaplar haftası o yüzden
OğuzcanAbi Üye -Crazy Girl-' Alıntı: dalga denizde diyeceğim bu sözlerin pestili çıktı Genişletmek için tıkla ... pestil derken araştırdım bu çıktı
-Crazy Girl-' Alıntı: dalga denizde diyeceğim bu sözlerin pestili çıktı Genişletmek için tıkla ... pestil derken araştırdım bu çıktı