bencede ya oğuzcan
OğuzcanAbi Üye -Crazy Girl-' Alıntı: bencede ya oğuzcan Genişletmek için tıkla ... tama durdum linç edilcem yoksa
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: ya sen hala akıllanmadın mı dünden beri Genişletmek için tıkla ... yok ya işlemciyi 3.0ghz a cikardim ama ekran kartına yapnca fps düstü nedense
greenmile' Alıntı: ya sen hala akıllanmadın mı dünden beri Genişletmek için tıkla ... yok ya işlemciyi 3.0ghz a cikardim ama ekran kartına yapnca fps düstü nedense
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: iyiyim tatlım,sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyim ne olsun işte uğraşıyoruz
minoo' Alıntı: iyiyim tatlım,sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyim ne olsun işte uğraşıyoruz
minoo Üye Oguzc@N' Alıntı: bende iyim ne olsun işte uğraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... ama ben sana dememiştim?
Oguzc@N' Alıntı: bende iyim ne olsun işte uğraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... ama ben sana dememiştim?
-Crazy Girl- Üye Oguzc@N' Alıntı: bende iyim ne olsun işte uğraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... kızım sana söyledim gelinim sen anla
Oguzc@N' Alıntı: bende iyim ne olsun işte uğraşıyoruz Genişletmek için tıkla ... kızım sana söyledim gelinim sen anla
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: normaldir o şekilde düşmesi ama acısı sonradan çıkabilir dikkat et Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: normaldir o şekilde düşmesi ama acısı sonradan çıkabilir dikkat et Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: ama ben sana dememiştim? Genişletmek için tıkla ... tatlım demişin işte o da ben
OğuzcanAbi Üye -Crazy Girl-' Alıntı: kızım sana söyledim gelinim sen anla Genişletmek için tıkla ... gelin ben mi oluom
-Crazy Girl-' Alıntı: kızım sana söyledim gelinim sen anla Genişletmek için tıkla ... gelin ben mi oluom