Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tksharmely

Emekli Yönetici

Ha bana modum havası yapıyosun yani. Eee durum böyle olmazsa ne olacak peki? Git başımdan bana bu forumun kurallarını öğretmeye kalkma. Rezil olursun sonra.

Burak

Üye
askerlik zor anlasılan

tksharmely

Emekli Yönetici
Askerlik zor tabii ki konu açtım bununla ilgili

ChavRash

Emekli Yönetici

Uyarı yerindedir. Üstelemenin anlamı yok.

Üyelerle sorun yaşıyor olabilirsiniz, ancak bunu forum ortamına yansıtamazsınız. Sen yöneticiyken de vardı bu kural Mahmut. Emektar bir yönetici olarak senin dikkat etmen lazım.

Burak

Üye
konu iyi oldu.aklına soru takılan soruyor

tksharmely

Emekli Yönetici
Biliyorum Hasan bunları zaten. Bilmesem çeker giderim. Ortafa fol yokken gelip de uyarı yapmaz kimse bana. Durumun herkes farkında.

ChavRash

Emekli Yönetici
Fol dediğini biz yazdığın mesajlar olarak temel aldık Mahmut. Yani ortada fol var. Üyeler durumun farkında olsa şikayet gelmezdi bunun için.

Neyse, sorun çözüldüğüne göre konu devam etsin.

tksharmely

Emekli Yönetici
Sorun çözülmedi Hasan. Beni bu şekilde yargılarken sorun çözülemez. Size göre çözülmüş olur sadece.

ChavRash

Emekli Yönetici
Sorun çözülmedi Hasan. Beni bu şekilde yargılarken sorun çözülemez. Size göre çözülmüş olur sadece.

Seni yargılarım Mahmut, zira tartışma çıkartabilecek mesajları yazan sensin. Diğer arkadaşın seni rahatsız eden mesajı varsa bize şikayet edersin biz gerekeni yaparız -tıpkı burada yaptığımız gibi- .

minoo

Üye
iyi geceler..ortam gergin

tksharmely

Emekli Yönetici
İşini bilmeyen mod yüzünden gerginlik yaşandı doğru.

minoo

Üye
bence hakaret etme Mahmut
neyse kapatalım bu konuyu.ee ne var ne yok?
Hem sen bana hoşgeldin demedin