haltie Üye eskiler eski bayramlar her şey eskide kaldı gençlik zıvanadan çıkmış biz gençkeeeeen gençtik
minoo Üye h@lit' Alıntı: ne yanlışmı biz gençken yaşlıydıkmı diyim Genişletmek için tıkla ... ya nerden buluyosun böyle lafları
h@lit' Alıntı: ne yanlışmı biz gençken yaşlıydıkmı diyim Genişletmek için tıkla ... ya nerden buluyosun böyle lafları
Dafny Üye greenmile' Alıntı: hadi ben kaçar size iyi geceler,iyi muhabbetler...=D Genişletmek için tıkla ... demek ki senin de saatin gelmiş
greenmile' Alıntı: hadi ben kaçar size iyi geceler,iyi muhabbetler...=D Genişletmek için tıkla ... demek ki senin de saatin gelmiş
Love Prince Üye minoo' Alıntı: Selam Hüso..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi ya nolsun film indiriyorum sen nasılsın
minoo' Alıntı: Selam Hüso..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi ya nolsun film indiriyorum sen nasılsın
Love Prince Üye Revengeful' Alıntı: Selam dostlar Galatasaray müthiş oynuyor Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin :) endometozon' Alıntı: slm gençler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin minoo' Alıntı: ben hiç iyi değilim..reflüm azdı midem yanıyor ölmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
Revengeful' Alıntı: Selam dostlar Galatasaray müthiş oynuyor Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin :) endometozon' Alıntı: slm gençler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin minoo' Alıntı: ben hiç iyi değilim..reflüm azdı midem yanıyor ölmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
minoo Üye Hoşgeldin abla --------------- Ekleme --------------- sağ ol Hüseyin..çok kötü bir şey bu reflü