Love Prince Üye minoo' Alıntı: işte ben de anlamıyorum ben de öyleyim çünkü Genişletmek için tıkla ... yaw 2-3 senedir aynı kilodayım ya 1 kilo verir ya 1 kilo alırım mideye ne atsam gidiyor
minoo' Alıntı: işte ben de anlamıyorum ben de öyleyim çünkü Genişletmek için tıkla ... yaw 2-3 senedir aynı kilodayım ya 1 kilo verir ya 1 kilo alırım mideye ne atsam gidiyor
Love Prince Üye minoo' Alıntı: ben de çok yemek yerim ya Genişletmek için tıkla ... yaw bazen hatta çoğu zaman kahvaltı yapmak işkence gibi geliyor kahvaltıyı genellikle saat 12-1 civarları yaparım bazen saat 14.00 da yaptığım oluyor Mert' Alıntı: Vay canına. Konu döndü döndü döndü ve tekrar döndü yemk muhabbetine geldi Genişletmek için tıkla ... aynen
minoo' Alıntı: ben de çok yemek yerim ya Genişletmek için tıkla ... yaw bazen hatta çoğu zaman kahvaltı yapmak işkence gibi geliyor kahvaltıyı genellikle saat 12-1 civarları yaparım bazen saat 14.00 da yaptığım oluyor Mert' Alıntı: Vay canına. Konu döndü döndü döndü ve tekrar döndü yemk muhabbetine geldi Genişletmek için tıkla ... aynen
Love Prince Üye minoo' Alıntı: yemekten güzel konu mu var Mert Genişletmek için tıkla ... aynen doğru diyorsun yasminoz' Alıntı: Ben de acıktım... Genişletmek için tıkla ... buyur afiyet olsun
minoo' Alıntı: yemekten güzel konu mu var Mert Genişletmek için tıkla ... aynen doğru diyorsun yasminoz' Alıntı: Ben de acıktım... Genişletmek için tıkla ... buyur afiyet olsun
Love Prince Üye Mert' Alıntı: Gece gece dokunmasın --------------- Ekleme --------------- Bi tabak meyve yiyelim Genişletmek için tıkla ... sağolasın yasminoz' Alıntı: yok bu menüyü beğenmedim saoll...şöyle bursa iskender olsa...offffffffff... Genişletmek için tıkla ... buyur
Mert' Alıntı: Gece gece dokunmasın --------------- Ekleme --------------- Bi tabak meyve yiyelim Genişletmek için tıkla ... sağolasın yasminoz' Alıntı: yok bu menüyü beğenmedim saoll...şöyle bursa iskender olsa...offffffffff... Genişletmek için tıkla ... buyur
Mert Üye Pınar abla yazın Albaylığa daha 900 mesaj var diyodun hatırladın mı? Şimdi bak ne kadar kalmış
Love Prince Üye Mert' Alıntı: Uyku bastırdı beni.. İyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
minoo Üye Mert' Alıntı: Pınar abla yazın Albaylığa daha 900 mesaj var diyodun hatırladın mı? Şimdi bak ne kadar kalmış Genişletmek için tıkla ... evet o 900 msjı yazmam 1 hafta sürer
Mert' Alıntı: Pınar abla yazın Albaylığa daha 900 mesaj var diyodun hatırladın mı? Şimdi bak ne kadar kalmış Genişletmek için tıkla ... evet o 900 msjı yazmam 1 hafta sürer
Love Prince Üye minoo' Alıntı: evet o 900 msjı yazmam 1 hafta sürer Genişletmek için tıkla ... az kalmış albaylığa