Sucrofe Üye Gereksizlere taşınsın ya da ya. Sonra mesaj kasıyor oluyoruz. Gereksizlere taşınmalı bence.
NEXUS Üye kavr' Alıntı: gereksizlere tasimak gecici silmekten daha mantikli Genişletmek için tıkla ... aynen rütbeler ne haldeo lacak acaba , en çok @The Shadow un kini merak ediyorum yarbaylığa düşer 5000 nden ffazla mesajı var burda
kavr' Alıntı: gereksizlere tasimak gecici silmekten daha mantikli Genişletmek için tıkla ... aynen rütbeler ne haldeo lacak acaba , en çok @The Shadow un kini merak ediyorum yarbaylığa düşer 5000 nden ffazla mesajı var burda
Revengeful Emekli Yönetici Sucrofe' Alıntı: Gereksizlere taşınsın ya da ya. Sonra mesaj kasıyor oluyoruz. Gereksizlere taşınmalı bence. Genişletmek için tıkla ... Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ?
Sucrofe' Alıntı: Gereksizlere taşınsın ya da ya. Sonra mesaj kasıyor oluyoruz. Gereksizlere taşınmalı bence. Genişletmek için tıkla ... Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ?
ANIL Admin Revengeful' Alıntı: Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798 Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ? Genişletmek için tıkla ... Olur olur silelim. kavr' Alıntı: size de nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Sağ ol iyiyim, sen nasılsın?
Revengeful' Alıntı: Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798 Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ? Genişletmek için tıkla ... Olur olur silelim. kavr' Alıntı: size de nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Sağ ol iyiyim, sen nasılsın?
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: En fazla 3 aydir gececilere geliyorum. Aslinda co-admin. Genişletmek için tıkla ... Yalan! Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi.
The Shadow' Alıntı: En fazla 3 aydir gececilere geliyorum. Aslinda co-admin. Genişletmek için tıkla ... Yalan! Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi.
NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ? Genişletmek için tıkla ... geçiçi süreliğine taşı adece bakmak amaçlı
Revengeful' Alıntı: Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ? Genişletmek için tıkla ... geçiçi süreliğine taşı adece bakmak amaçlı
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Yalan! Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi. Genişletmek için tıkla ... Eski hesabindayken tanimiyordum onu
mürteza16' Alıntı: Yalan! Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi. Genişletmek için tıkla ... Eski hesabindayken tanimiyordum onu
mürteza16 Üye Revengeful' Alıntı: benim 100 küsür konum silinmiş. sanırım ondan düştü Genişletmek için tıkla ... Beğeni sayın falanda azalmış. Kesin ondandır.
Revengeful' Alıntı: benim 100 küsür konum silinmiş. sanırım ondan düştü Genişletmek için tıkla ... Beğeni sayın falanda azalmış. Kesin ondandır.
Sucrofe Üye Revengeful' Alıntı: Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ? Genişletmek için tıkla ... Sen demedin mi "silsem mi diye"? Gereksizlere taşınması mantıklı bence. Rahat rahat konuşabiliriz.
Revengeful' Alıntı: Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ? Genişletmek için tıkla ... Sen demedin mi "silsem mi diye"? Gereksizlere taşınması mantıklı bence. Rahat rahat konuşabiliriz.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Yalan! Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi. Genişletmek için tıkla ... ir:
mürteza16' Alıntı: Yalan! Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi. Genişletmek için tıkla ... ir:
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Eski hesabindayken tanimiyordum onu Genişletmek için tıkla ... O yoktu ama biz vardık.
The Shadow' Alıntı: Eski hesabindayken tanimiyordum onu Genişletmek için tıkla ... O yoktu ama biz vardık.
Sucrofe Üye .NeXuS.' Alıntı: yav taşıyın kısa süreliğine herkesin rütbesine bakcaz ne güzel Genişletmek için tıkla ... Bence kalıcı taşınmalı. Rahat olamıyorum ben açıkçası.
.NeXuS.' Alıntı: yav taşıyın kısa süreliğine herkesin rütbesine bakcaz ne güzel Genişletmek için tıkla ... Bence kalıcı taşınmalı. Rahat olamıyorum ben açıkçası.
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: geçiçi süreliğine taşı adece bakmak amaçlı Genişletmek için tıkla ... Taşırken pc donup konu silinirse.
.NeXuS.' Alıntı: geçiçi süreliğine taşı adece bakmak amaçlı Genişletmek için tıkla ... Taşırken pc donup konu silinirse.
Revengeful Emekli Yönetici Sucrofe' Alıntı: Sen demedin mi "silsem mi diye"? Gereksizlere taşınması mantıklı bence. Rahat rahat konuşabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Bu konu kurallar çerçevesinde(sürekli smiley atmadan vs) gece online olan arkadaşlara geçtiğimiz bir torpil
Sucrofe' Alıntı: Sen demedin mi "silsem mi diye"? Gereksizlere taşınması mantıklı bence. Rahat rahat konuşabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Bu konu kurallar çerçevesinde(sürekli smiley atmadan vs) gece online olan arkadaşlara geçtiğimiz bir torpil
NEXUS Üye deneme amaçlı kısa süreliğine rütbelere bakma amacıyla gereksizlere taşınsın diyenler 1 yazısn
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: O yoktu ama biz vardık. Genişletmek için tıkla ... Seninde bi 4000 vardir burda
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Taşırken pc donup konu silinirse. Genişletmek için tıkla ... yok daha neler
Revengeful Emekli Yönetici .NeXuS.' Alıntı: deneme amaçlı kısa süreliğine rütbelere bakma amacıyla gereksizlere taşınsın diyenler 1 yazısn Genişletmek için tıkla ... mesela bu kişi aynı mesajı kelimelerin yerini değiştirerek 10 tane mesaj kastı. Banlıyorum şimdi onu 1 sn
.NeXuS.' Alıntı: deneme amaçlı kısa süreliğine rütbelere bakma amacıyla gereksizlere taşınsın diyenler 1 yazısn Genişletmek için tıkla ... mesela bu kişi aynı mesajı kelimelerin yerini değiştirerek 10 tane mesaj kastı. Banlıyorum şimdi onu 1 sn