Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

SHS

Üye
Dedigim gibi konu daha derin.

Ve hepsinde de ben vardim. Yakinda banlanirim boyle giderse zaten. Bi helallik aliyim millet

Burda bişey yaptığınızı görmedim başka yerde noluyor bilmediğimiz için anlam veremiyorum

ben bi aralar büyük bir kavgaya karışmıştım yıl 2013ün ortalarıydı sanırım

SHS

Üye
ben bile uyarı aldım zamanında sataşan biri yüzünden

Tepkiler: The Shadow

Sucrofe

Üye
Ben foruma kaydolduktan sonra ilk 2 hafta içinde 13 uyarı puanı yedim toplam da.

ben bi aralar büyük bir kavgaya karışmıştım yıl 2013ün ortalarıydı sanırım

Süresiz ban yediği yetmedi. Yeni hesap açıp onda da ban yedi. Şaka maka iyi çocuk özünde ama her şeye atarlanmasa iyi olurdu tabi ki.
Ya zaten ben tanistigim gun anlamistim. Nasil bi cocuk onu bilemem ama bizle tartismasa da kesin suresiz ban yer dedim uslubu yuzunden biz sorun yasamasak bile yasatmazlar oylelerini burda.
ben bile uyarı aldım zamanında sataşan biri yüzünden
Kac uyarin var toplam

Tepkiler: Sucrofe

SHS

Üye

Ya zaten ben tanistigim gun anlamistim. Nasil bi cocuk onu bilemem ama bizle tartismasa da kesin suresiz ban yer dedim uslubu yuzunden biz sorun yasamasak bile yasatmazlar oylelerini burda.

Kac uyarin var toplam

bi tane var her zaman kendimi tutarım, yazacak neler varda sakin olmaya eğlenceye vurmaya çalışıyorum

bi tane var her zaman kendimi tutarım, yazacak neler varda sakin olmaya eğlenceye vurmaya çalışıyorum
İyimis senin benim 3 tane var hepsinin suresi doldu yoksa Anlasiliyor zaten bazi yerlerde eglenceye vurmaya calisiyon aynen

benim eski hesapta büssürü puan vardı

Sucrofe

Üye
Lan benim toplamda 13 degil hepsi
Hafif derecede hakaretten 10 uyarı puanı yedim. Diğeri de 3 puan işte. Sen benim sabıkayı bilmiyorsun. Ben buraya şansla başka forumdan geldim. O forumda toplam 54 gün ban yedim. Ama orası her şeye uyarı verip duruyor. "Z2 almayın, S5 alın daha iyi yav." diye bir cümleden 2 hafta boyunca uzaklaştırma yediğime inanabiliyor musun? Değişmesi lazım oranın uyarı anlayışı. Yöneticilerin burnu havada zaten orada. Ben oraya çok emek verdim açıkçası ama yardım ettiğim kadar da imdadıma yetişen çok oldu. Orası iyi ama burası gibi sıcak ortamı yok ve buraya göre hiç aktif değil. iyidir iyi.