Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

King crazy senin gercek kardesin olsaydi benim yazdigimi dogrudan ona aktarmak yerine ona daha duzgun bir sekilde yazarak anlatirdin sinirlenmemesi icin. Ki mal belli adama ne dersen de kapasitesi ve terbiyesi buna el veriyor oyle demen de bir sey farkettirmeyecekti. Sen hala gelmis burda bana kufurbazin tekini savunuyorsun. Arkadasin savunma demiyorum sonucta ama bari bana soyle yapsaydin deme. İkimiz de biliyoruz ki adam banli hesabiyla konusma girip yazilanlari okumadi. Ha bu arada senle barismamamin tek sebebi orda ettigin tek laf beni almadigin grubu acarken ettigin laf.

Son düzenleme:
Tepkiler: UpOneTR

Sucrofe

Üye

Ben söyledim zaten. "Fotoğrafını at" dedi, ne yapsaydım? En azından mesaj attı sana ama cevap vermemişsin.

Sucrofe

Üye
Daha baska mesaj yazilmadi diyebilirdin. Forumdan cikti diyebilirdin. Daha sayiyim mi ?
Eğer mesajını görmesini istemiyorsan neden atıyorsun o mesajı? Kendin söylüyorsun bak. Banı kalktığı zaman foruma girip mesajını göremez miydi sanki?

Kilit ekranimi buna benzetebilsem keske

Binbir zorlukla gönderildi.

Aha bildirim geldi

Binbir zorlukla gönderildi.

Eğer mesajını görmesini istemiyorsan neden atıyorsun o mesajı? Kendin söylüyorsun bak. Banı kalktığı zaman foruma girip mesajını göremez miydi sanki?
Bani kalkinca yuzune de soylerdim zaten ogrenmek istiyorsa konusulanlari. Sen az once "ban yedigi icin sinirli olan bir adama o mesaji atmamaliydin" dedin, bende "oldugu gibi adama atman gerekmezdi mesaji o kadar sinirli oldugunu bile bile" dedim. Bani kalkinca mesaji gormesine gerek yoktu yani o kadar istekliyse ben ayni dille kendisine soylerdim gene.