Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Net yavaş olmasa kalırım ama imkanlar el vermiyor işte. Bu arada 1 yıllık tatile çıkıyorum. Burada geçen son günlerimi yaşıyorum. 1 yıl sonra tekrar görüşeceğiz inşallah. O zaman yeni bir telefon almış olurum. Daha hızlı bir netim olur. Her gece burada olurum. Sizleri canı gönülden seviyorum. Sözün kısası hakkınızı helal edin.

Helal olsun. Sen de helal et.

Olum nereye gidiyon lan Ne 1 yili Ne ictin la gene

Sucrofe

Üye
1 yıllık tatil mi? Para mı bol ne? Güle güle. Çok ararız seni ya.

Okullar açılıyor ve ben aşk acısı... Sen n'apıyorsun abi?

De get. İlk gün n'apmamı önerirsin?
Bütün kızlara asıl derim erkekler karambole alsın seni ağız yamulsun

Şaka şaka otur arkada biyere ama öne oturma sakın arkadan 2 mumkunse en arka iyidir ve ağır ol sınıfta ezdirme kendini yeter

Tepkiler: Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bütün kızlara asıl derim erkekler karambole alsın seni ağız yamulsun

Şaka şaka otur arkada biyere ama öne oturma sakın arkadan 2 mumkunse en arka iyidir ve ağır ol sınıfta ezdirme kendini yeter
En öne oturmam ama en arkaya da oturmam. Hocaların gözüne girmem lazım. İlk hafta çok önemli. Hemen akıllarında oluşturuyorlar profilimizi.
valla benimde 2.tercihleri bekliyom yav
Hayırlısı.
sen napiyon kivircik jonny[emoji2]

En öne oturmam ama en arkaya da oturmam. Hocaların gözüne girmem lazım. İlk hafta çok önemli. Hemen akıllarında oluşturuyorlar profilimizi.

Hayırlısı.
önde oturma arka iyidir kizlarida kesersin sorun olmaz yani ayüküyünmu arkaya yakın dur işte yeter sözlude felanda rahat olur

Helal olsun.

6-7 gün sonra unutursunuz zaten. Geri dönüşümde hatırlayamıycaksınız.

6-7 gün sonra Unutursunuz...

Hemen gitmiyorum. 7 gün var daha. Bu son günlerim.

Unutmaz kimse seni. Geri donusune kadar ban yemis olurum ben zaten sorun degil Helal olsun Senden de bi helallik alalim

Helal olsun.

6-7 gün sonra unutursunuz zaten. Geri dönüşümde hatırlayamıycaksınız.

6-7 gün sonra Unutursunuz...

Hemen gitmiyorum. 7 gün var daha. Bu son günlerim.
Gereksizlere 1-2 konu aç. Hortlatıp hatırlarız

Tepkiler: The Shadow