mürteza16
Üye
Helal olsun. Sen de helal et.Net yavaş olmasa kalırım ama imkanlar el vermiyor işte. Bu arada 1 yıllık tatile çıkıyorum. Burada geçen son günlerimi yaşıyorum. 1 yıl sonra tekrar görüşeceğiz inşallah. O zaman yeni bir telefon almış olurum. Daha hızlı bir netim olur. Her gece burada olurum. Sizleri canı gönülden seviyorum. Sözün kısası hakkınızı helal edin.
Olum nereye gidiyon lanNet yavaş olmasa kalırım ama imkanlar el vermiyor işte. Bu arada 1 yıllık tatile çıkıyorum. Burada geçen son günlerimi yaşıyorum. 1 yıl sonra tekrar görüşeceğiz inşallah. O zaman yeni bir telefon almış olurum. Daha hızlı bir netim olur. Her gece burada olurum. Sizleri canı gönülden seviyorum. Sözün kısası hakkınızı helal edin.
1 yıllık tatil mi? Para mı bol ne?Net yavaş olmasa kalırım ama imkanlar el vermiyor işte. Bu arada 1 yıllık tatile çıkıyorum. Burada geçen son günlerimi yaşıyorum. 1 yıl sonra tekrar görüşeceğiz inşallah. O zaman yeni bir telefon almış olurum. Daha hızlı bir netim olur. Her gece burada olurum. Sizleri canı gönülden seviyorum. Sözün kısası hakkınızı helal edin.
Bütün kızlara asıl derimOkullar açılıyor ve ben aşk acısı...Sen n'apıyorsun abi?
De get.İlk gün n'apmamı önerirsin?
valla benimde 2.tercihleri bekliyom yavOkullar açılıyor ve ben aşk acısı...Sen n'apıyorsun abi?
De get.İlk gün n'apmamı önerirsin?
sen napiyon kivircik jonny[emoji2]Olum nereye gidiyon lanNe 1 yili Ne ictin la gene
Naber abi nasilsin :huhuHelal olsun. Sen de helal et.
Bütün kızlara asıl derimerkekler karambole alsın seni ağız yamulsun
Şaka şaka otur arkada biyere ama öne oturma sakın arkadan 2 mumkunse en arka iyidir ve ağır ol sınıfta ezdirme kendini yeter
Hayırlısı.valla benimde 2.tercihleri bekliyom yav
sen napiyon kivircik jonny[emoji2]
önde oturma arka iyidir kizlarida kesersin sorun olmaz yani ayüküyünmuEn öne oturmam ama en arkaya da oturmam. Hocaların gözüne girmem lazım. İlk hafta çok önemli. Hemen akıllarında oluşturuyorlar profilimizi.
Hayırlısı.
Helal olsun.Helal olsun. Sen de helal et.
6-7 gün sonra unutursunuz zaten. Geri dönüşümde hatırlayamıycaksınız.Olum nereye gidiyon lanNe 1 yili Ne ictin la gene
6-7 gün sonra Unutursunuz...1 yıllık tatil mi? Para mı bol ne?Güle güle. Çok ararız seni ya.
Helal olsun.
6-7 gün sonra unutursunuz zaten. Geri dönüşümde hatırlayamıycaksınız.
6-7 gün sonra Unutursunuz...
Hemen gitmiyorum. 7 gün var daha. Bu son günlerim.
Gereksizlere 1-2 konu aç. Hortlatıp hatırlarızHelal olsun.
6-7 gün sonra unutursunuz zaten. Geri dönüşümde hatırlayamıycaksınız.
6-7 gün sonra Unutursunuz...
Kızlar beni kessin la, bana ne?önde oturma arka iyidir kizlarida kesersin sorun olmaz yani ayüküyünmuarkaya yakın dur işte yeter sözlude felanda rahat olur
Nereye be kaptan? Özleyeceğiz vallahi. Özellikle yalnızlar kulübündeki smileylarını.6-7 gün sonra Unutursunuz...
Hoş geldinGeldim
HosgeldinNasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?