The Shadow Üye SHS' Alıntı: Ben yatıyorum, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin abi nasilsin ?
SHS' Alıntı: Ben yatıyorum, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin abi nasilsin ?
The Shadow Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim, sen? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi saol frknkrc44' Alıntı: @The Shadow nerelerde geziyonuz anlamiyom ki? Genişletmek için tıkla ... Baska islerim var burda degilim sadece bildirim geldiginde bakiyorum o kadar.
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim, sen? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi saol frknkrc44' Alıntı: @The Shadow nerelerde geziyonuz anlamiyom ki? Genişletmek için tıkla ... Baska islerim var burda degilim sadece bildirim geldiginde bakiyorum o kadar.
The Shadow Üye SHS' Alıntı: hala uyumadım Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Bende yatiyom Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
SHS' Alıntı: hala uyumadım Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Bende yatiyom Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR Üye Ela gözlü bir durnaya vurgunum Konuşmam gayrı iyi dargınım Kırıktır kollarım sana kırgınım Zaten yaralıydım öldürdün durnam Alayından dönüşünden bilirim Ya seni alırım ya da ölürüm Verseler cenneti giremem sensiz Senin için cehennemde kalırım Yaşanmışlığın satırlara yansıması bu olsa gerek. Türküsünü mutlaka dinleyin derim.
Ela gözlü bir durnaya vurgunum Konuşmam gayrı iyi dargınım Kırıktır kollarım sana kırgınım Zaten yaralıydım öldürdün durnam Alayından dönüşünden bilirim Ya seni alırım ya da ölürüm Verseler cenneti giremem sensiz Senin için cehennemde kalırım Yaşanmışlığın satırlara yansıması bu olsa gerek. Türküsünü mutlaka dinleyin derim.