SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yav otuz üç yaşında arıya sokuldum. Siftahı aldılar benden. Yalnız mübarek hayvan ne şişirdi be. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun
OttomaN TigeR' Alıntı: Yav otuz üç yaşında arıya sokuldum. Siftahı aldılar benden. Yalnız mübarek hayvan ne şişirdi be. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun
Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: Alan ben değilim grubun yöneticisi olmadığımı çok iyi biliyosun. Madem bize sormayacaksın telefonu kime verip vermeyeceğini bizi suçlayamaya bize laf atmaya hakkın yok. Geçmiş olsun Amin Genişletmek için tıkla ... Tmm kisa kes uzun hava olsun
The Shadow' Alıntı: Alan ben değilim grubun yöneticisi olmadığımı çok iyi biliyosun. Madem bize sormayacaksın telefonu kime verip vermeyeceğini bizi suçlayamaya bize laf atmaya hakkın yok. Geçmiş olsun Amin Genişletmek için tıkla ... Tmm kisa kes uzun hava olsun
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: video düzenlemeye çalışıyom la unutmuşum burayı vere vere snickers mi verdin seni cimri al sana Genişletmek için tıkla ... Kendine gel diye
İsmail' Alıntı: video düzenlemeye çalışıyom la unutmuşum burayı vere vere snickers mi verdin seni cimri al sana Genişletmek için tıkla ... Kendine gel diye
ismail Üye İhtiyar007' Alıntı: Kendine gel diye Genişletmek için tıkla ... baa yağlı yemek yasak beni öldürmeye çalıştın sen
İhtiyar007' Alıntı: Kendine gel diye Genişletmek için tıkla ... baa yağlı yemek yasak beni öldürmeye çalıştın sen
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Biz ne ara kurduk yav orayı kaç cihaza yayılmışız öyle Genişletmek için tıkla ... senin arkadaşlar çalışıyo baya
The Shadow' Alıntı: Biz ne ara kurduk yav orayı kaç cihaza yayılmışız öyle Genişletmek için tıkla ... senin arkadaşlar çalışıyo baya
OttomaN TigeR Üye SHS' Alıntı: Geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... Amin, bu güzel dileğin için teşekkür ederim.
SHS' Alıntı: Geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... Amin, bu güzel dileğin için teşekkür ederim.
The Shadow Üye SHS' Alıntı: senin arkadaşlar çalışıyo baya Genişletmek için tıkla ... Şirketi kuran biziz büyüdüğünden haberimiz yok
SHS' Alıntı: senin arkadaşlar çalışıyo baya Genişletmek için tıkla ... Şirketi kuran biziz büyüdüğünden haberimiz yok
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: baa yağlı yemek yasak beni öldürmeye çalıştın sen Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum Nasılsın bakalım?
İsmail' Alıntı: baa yağlı yemek yasak beni öldürmeye çalıştın sen Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum Nasılsın bakalım?
The Shadow Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Şirketi kuran biziz büyüdüğünden haberimiz yok Genişletmek için tıkla ... kurdun takip et
The Shadow' Alıntı: Şirketi kuran biziz büyüdüğünden haberimiz yok Genişletmek için tıkla ... kurdun takip et
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
The Shadow Üye SHS' Alıntı: kurdun takip et Genişletmek için tıkla ... Demi yani sonra böyle şaşırıp kalırsın
Anil-D Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlik versin abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kaçarım beyler, herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlik versin abi