Sucrofe Üye BLooD_ReG' Alıntı: Sa cumleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. KinG CrazY' Alıntı: gel benim emrime gir ? Genişletmek için tıkla ... Gel çete kurak, ortak olak. polam234' Alıntı: Tamam seni aksaçlı yaptım Genişletmek için tıkla ... Kurtlar Vadisi? KinG CrazY' Alıntı: @The Shadow u koyak suç değil sevgi işler iyilik meleği tek boynuzlu midilli Genişletmek için tıkla ... Ahahaha Çetemizin ismi ne olsun?
BLooD_ReG' Alıntı: Sa cumleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. KinG CrazY' Alıntı: gel benim emrime gir ? Genişletmek için tıkla ... Gel çete kurak, ortak olak. polam234' Alıntı: Tamam seni aksaçlı yaptım Genişletmek için tıkla ... Kurtlar Vadisi? KinG CrazY' Alıntı: @The Shadow u koyak suç değil sevgi işler iyilik meleği tek boynuzlu midilli Genişletmek için tıkla ... Ahahaha Çetemizin ismi ne olsun?
AIS Üye Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam. Gel çete kurak, ortak olak. Kurtlar Vadisi? Genişletmek için tıkla ... Evet
Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam. Gel çete kurak, ortak olak. Kurtlar Vadisi? Genişletmek için tıkla ... Evet
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Tamam seni aksaçlı yaptım Genişletmek için tıkla ... Başlama yine şu muhabbete
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Emre Genişletmek için tıkla ... Vay kadir abi nasılsın
İhtiyar007 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Vay kadir abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür. Sen nasılsın?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İşte ne yapalım arada giriyorum ne var ne yok bakıp çıkıyorum
İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İşte ne yapalım arada giriyorum ne var ne yok bakıp çıkıyorum
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Tamam takıl kafana göre BLooD_ReG' Alıntı: İşte ne yapalım arada giriyorum ne var ne yok bakıp çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... İphone mu aldın?
polam234' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Tamam takıl kafana göre BLooD_ReG' Alıntı: İşte ne yapalım arada giriyorum ne var ne yok bakıp çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... İphone mu aldın?
Sucrofe Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bu kadar yeni insan nerde o eskiler Genişletmek için tıkla ... Sen eski topraksın, biz yeni. Bizi sulamaya gel arada. @KinG CrazY 'den bulaştı bana ya. O kadar "yapma şu esprileri" dedim, bana attı hepsini.
BLooD_ReG' Alıntı: Bu kadar yeni insan nerde o eskiler Genişletmek için tıkla ... Sen eski topraksın, biz yeni. Bizi sulamaya gel arada. @KinG CrazY 'den bulaştı bana ya. O kadar "yapma şu esprileri" dedim, bana attı hepsini.
AIS Üye İhtiyar007' Alıntı: Tamam takıl kafana göre Genişletmek için tıkla ... Ben başlatmadım. Kim başlattısa bitirsin.
İhtiyar007' Alıntı: Tamam takıl kafana göre Genişletmek için tıkla ... Ben başlatmadım. Kim başlattısa bitirsin.
KinG CrazY Üye @Sucrofe çetemizin ismi : Le çete olsun ne anlamına geliyo diye sorarlarsa bimden aldık
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Tamam takıl kafana göre İphone mu aldın? Genişletmek için tıkla ... iphone ne alaka abi D:
İhtiyar007' Alıntı: Tamam takıl kafana göre İphone mu aldın? Genişletmek için tıkla ... iphone ne alaka abi D:
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Sen eski topraksın, biz yeni. Bizi sulamaya gel arada. @KinG CrazY 'den bulaştı bana ya. O kadar "yapma şu esprileri" dedim, bana attı hepsini. Genişletmek için tıkla ... kardeşim benim
Sucrofe' Alıntı: Sen eski topraksın, biz yeni. Bizi sulamaya gel arada. @KinG CrazY 'den bulaştı bana ya. O kadar "yapma şu esprileri" dedim, bana attı hepsini. Genişletmek için tıkla ... kardeşim benim
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap yönetim alinmasin ama bi pc geçeyim dedim reklamdan gecilmiyor bune ya ne hale gelmis forum
İhtiyar007 Üye BLooD_ReG' Alıntı: iphone ne alaka abi D: Genişletmek için tıkla ... İPhone ile gönderdi yazıyordu az önce. Tapatalk ile mi yazmıştın?
BLooD_ReG' Alıntı: iphone ne alaka abi D: Genişletmek için tıkla ... İPhone ile gönderdi yazıyordu az önce. Tapatalk ile mi yazmıştın?
Sucrofe Üye KinG CrazY' Alıntı: @Sucrofe çetemizin ismi : Le çete olsun ne anlamına geliyo diye sorarlarsa bimden aldık Genişletmek için tıkla ... Bence "İğrenç Espriler ve Sucrofe'nin Gazabı" olsun. BLooD_ReG' Alıntı: yönetim alinmasin ama bi pc geçeyim dedim reklamdan gecilmiyor bune ya ne hale gelmis forum Genişletmek için tıkla ... AdBlock kullan.
KinG CrazY' Alıntı: @Sucrofe çetemizin ismi : Le çete olsun ne anlamına geliyo diye sorarlarsa bimden aldık Genişletmek için tıkla ... Bence "İğrenç Espriler ve Sucrofe'nin Gazabı" olsun. BLooD_ReG' Alıntı: yönetim alinmasin ama bi pc geçeyim dedim reklamdan gecilmiyor bune ya ne hale gelmis forum Genişletmek için tıkla ... AdBlock kullan.
İhtiyar007 Üye BLooD_ReG' Alıntı: yönetim alinmasin ama bi pc geçeyim dedim reklamdan gecilmiyor bune ya ne hale gelmis forum Genişletmek için tıkla ... Üye girişi yapınca gitmedi mi?
BLooD_ReG' Alıntı: yönetim alinmasin ama bi pc geçeyim dedim reklamdan gecilmiyor bune ya ne hale gelmis forum Genişletmek için tıkla ... Üye girişi yapınca gitmedi mi?
KinG CrazY Üye @İhtiyar007 gel kurbana beraber girelim ? Sucrofe' Alıntı: Bence "İğrenç Espriler ve Sucrofe'nin Gazabı" olsun. Genişletmek için tıkla ... İğrenç gazab olsun ? yada komik gazab
@İhtiyar007 gel kurbana beraber girelim ? Sucrofe' Alıntı: Bence "İğrenç Espriler ve Sucrofe'nin Gazabı" olsun. Genişletmek için tıkla ... İğrenç gazab olsun ? yada komik gazab