Praetor Emekli Yönetici zibidi39' Alıntı: italyaya gıdıomusun hadı ıyısın gene gusel yerdır ıtalya Genişletmek için tıkla ... Göreceğiz burak2828' Alıntı: Ata abi beni 6 aylığına banlar mısın? kendini banla seçeneklerinde yok o ama 6 ay banlanmak istiyorum... Arkadaşlar görüşmek üzere, hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... İyi tamam, sen bilirsin...
zibidi39' Alıntı: italyaya gıdıomusun hadı ıyısın gene gusel yerdır ıtalya Genişletmek için tıkla ... Göreceğiz burak2828' Alıntı: Ata abi beni 6 aylığına banlar mısın? kendini banla seçeneklerinde yok o ama 6 ay banlanmak istiyorum... Arkadaşlar görüşmek üzere, hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... İyi tamam, sen bilirsin...
endometozon Üye Praetor' Alıntı: Kümbeti biliyor olmasın o halde? Genişletmek için tıkla ... evet bılıyorum kumbeti buarada ben burda degılken neler olmus boyle
Praetor' Alıntı: Kümbeti biliyor olmasın o halde? Genişletmek için tıkla ... evet bılıyorum kumbeti buarada ben burda degılken neler olmus boyle
Burak Üye buyrun beyler bayanlar.afiyet olsun (çit çit çitliyo muhabbete kitliyo ) --------------- Ekleme --------------- yok ben burdayım
buyrun beyler bayanlar.afiyet olsun (çit çit çitliyo muhabbete kitliyo ) --------------- Ekleme --------------- yok ben burdayım
Praetor Emekli Yönetici Bende de var ya Askere gitmeyi sırf iğne yüzünden istemiyorum!.. Bu arada Mert'in gönderdiği link ve bilgiler sayesinde şu anda youtube'den çektiğim videoyu izliyorum. kendisine... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de var ya Askere gitmeyi sırf iğne yüzünden istemiyorum!.. Bu arada Mert'in gönderdiği link ve bilgiler sayesinde şu anda youtube'den çektiğim videoyu izliyorum. kendisine... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
endometozon Üye Praetor' Alıntı: Bende de var ya Askere gitmeyi sırf iğne yüzünden istemiyorum!.. Bu arada Mert'in gönderdiği link ve bilgiler sayesinde şu anda youtube'den çektiğim videoyu izliyorum. kendisine... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hıc yakıstıramadım sızee cok ayıp ıgneden korkulurmu yaa sınek ısrıgı gıbı bırsey
Praetor' Alıntı: Bende de var ya Askere gitmeyi sırf iğne yüzünden istemiyorum!.. Bu arada Mert'in gönderdiği link ve bilgiler sayesinde şu anda youtube'den çektiğim videoyu izliyorum. kendisine... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hıc yakıstıramadım sızee cok ayıp ıgneden korkulurmu yaa sınek ısrıgı gıbı bırsey
Praetor Emekli Yönetici endometozon' Alıntı: hıc yakıstıramadım sızee cok ayıp ıgneden korkulurmu yaa sınek ısrıgı gıbı bırsey Genişletmek için tıkla ... Ben bronşit doğdum. 9yaşıma kadar dönem dönem günde 2 kez iğne yedim... O kadar fobi olsun yahu
endometozon' Alıntı: hıc yakıstıramadım sızee cok ayıp ıgneden korkulurmu yaa sınek ısrıgı gıbı bırsey Genişletmek için tıkla ... Ben bronşit doğdum. 9yaşıma kadar dönem dönem günde 2 kez iğne yedim... O kadar fobi olsun yahu
endometozon Üye Praetor' Alıntı: Ben bronşit doğdum. 9yaşıma kadar dönem dönem günde 2 kez iğne yedim... O kadar fobi olsun yahu Genişletmek için tıkla ... bende de bronşit vardı tabı ılk zamanlar bende korkuyordum ama sonra korktukca dahada cok korkum artıyordu ve o korkuyu yendım suanda da 10cc iğnede olsa korkmuyorum ve sen de bır an önce yensen ıyı olur askerdeyken sızlerden kan alıyorlarmıs
Praetor' Alıntı: Ben bronşit doğdum. 9yaşıma kadar dönem dönem günde 2 kez iğne yedim... O kadar fobi olsun yahu Genişletmek için tıkla ... bende de bronşit vardı tabı ılk zamanlar bende korkuyordum ama sonra korktukca dahada cok korkum artıyordu ve o korkuyu yendım suanda da 10cc iğnede olsa korkmuyorum ve sen de bır an önce yensen ıyı olur askerdeyken sızlerden kan alıyorlarmıs