Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

ztn son zamanlarda bnde sorun var kimi günler hiç uyuyamıyorum ancak sonraki gün yine az birşey uyuyabiliyorum

ama uyku sıkıntısı çeken insanların %40 ı mı ne daha zeki gibi birşey okumuştumhatta zorla uyumaya çalışmasam hiç uykum gelmeyecek gibi yani uyumak yerine birşeyler yapmak uğraşmak istiyorum sürekli

Uğraş sende

sonra gözlerimin altı morarıyo birde biri var öyle gördü mü gözlerimin altını morarmış çok kızıyo söyleniyo gerçi birsürü kişi söylüyo neden morardı filan diye örn:ramazanda dediğin gibi uğraştım uykum gelmedi hiç kndim zorla uyuyana kadar uyuyamıyorum

Tepkiler: The Shadow
Bende de öyle oluyor da pek takmıyorum kafama

Bende de öyle oluyor da pek takmıyorum kafama
snn bndn daha çok uyuman lazım
birde bnm kuzenim var adam bir yatar örn:bu akşam 5 te yattı yarın akşam aynı saate kalkabilir hatta git yanına ağzını burnunu kapa hala uykusunu bölmüyo
not:dün yaptım
ama hadi yüzmeye gidiyoz de hızlı uyanış yapıyo böyle bir akraba varken nasıl uyuyamıyorum

Tepkiler: The Shadow

Babam Derin uyumaz öyle ama çok fazla uyur
derin uyumuyorsa iyi yine birde snde biri sn uyurken baksa bile uyanıyor musun arada oluyor çok sinir bir olay ztn zorla uyuyorum biri odama girince uyanmak kötü veya kapı açık yatarsam odanın kapısından bile baksalar uyanıyorum her zaman değil tabi

Yok öyle uyanmam ben

hadi sana iyi geceler bn biraz oyun oynayacağım ztn başka kimse yok konuşan

İki gün uyumazsın üçüncü gün yataktan kalkamazsın. Hayırlı sabahlar...