Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

0MG90

Üye
Tapatalka emoji gelmis daha yeni güncelledim :P

Tepkiler: -Börteçine-
Merhaba arkadaşlar,Abiler,Ablalar 8 ağustosa kadar lise tercihi yapacağım kafam çok karışık 368 aldım %22 lik dilimdeyim 13-14 tane anadolu lisesi var güzel ama kafam çok karışık bilgisayar mühendisi olup türkiyenin bilgisayar,telefon markasını yapmayı planlıyorum ama matematik dersini sevmiyorum genelde 3-4 alıyorum sonra bir tarafta da Türkiyenin otomobilini yapmak dürtüyor ve bir de rallici olmak istiyorum en sonunda amele olurum heralde

meslek liselerinin puanları düşük anadolu lisesinde ne yapacağımı bilmiyorum bu konu hakkında biraz sohbet edelim

Oy oy kimler var burada Allahın yarattığı en mükemmel varlık insanlar tabi . hayırlı geceler dostlar

Tepkiler: The Shadow ve KinG CrazY
Merhaba
Öncelikle bir hedefin olması gerek yardımcı olabilmemiz için
Oy oy kimler var burada Allahın yarattığı en mükemmel varlık insanlar tabi . hayırlı geceler dostlar
Hayırlı geceler

Merhaba
Öncelikle bir hedefin olması gerek yardımcı olabilmemiz için
Hayırlı geceler

ama teknoloji ile ilgilenmek istiyorum nasıl bir gelecek planlaması yapmalıyım bu plan için anadolu lisesi iyimidr bu arada ingilizce dersim süper sınavlardan hep 100 alıyorum ama matematik genelde 3-4 geliyor ama fazla çalışmıyorum bu konuya sonra çalışırım bu konuya da sonra çalışırım diyeke geçen yıl sınavdan önce 3 konu bırakmıştım ama matematik öğretmenimiz hiç yii değildi tüm sınıfın fikri bu çalışınca matematik ten 85 aldığım bile oluyor bilgisayar mühendisi olmak istiyorum kısacası ama atematiğim orta ingilizce süper

şimdiden teşekkür ederim

fen, anadolu, düz lise hiç fark etmez
sayısalcı olman gerekecek. matematikle aranı iyi tut

Tepkiler: KinG CrazY
fen, anadolu, düz lise hiç fark etmez
sayısalcı olman gerekecek. matematikle aranı iyi tut

işte orası sıkıntı zaten 2 yıl sonra bölüm tercihi yapıyoruz o zamana kadar matematik ile aramı düzeltmeye çalışacağım

Çok Çok Çok teşekkür ederim lise için eklemek istediğiniz bir dipnot varmı

Bir daha hiç bir zaman derslerinin bu kadar kolay olmayacağını aklından çıkartma.
İlk sene biraz zor olabilir, ilerledikçe kolaylaşacak.
Arkadaş ortamına takılıp dersleri boşlama.

Tepkiler: KinG CrazY
Bir daha hiç bir zaman derslerinin bu kadar kolay olmayacağını aklından çıkartma.
İlk sene biraz zor olabilir, ilerledikçe kolaylaşacak.
Arkadaş ortamına takılıp dersleri boşlama.

zaten dersleri hiç boşladığım olmadı ama anadolu lisesinde serseri tipli öğrenci olmaz sanırım artık derslere canla başla çalışacağım geçen sene hem okul hem dershane sabah 7 okula gidiyordum akşam 7 de derhsane den çıkıyordum ama bu sene daha rahat olacağı için derslere daha fazla çalışırım

Çok Teşekkür ederim iyi geceler bu arada dün sabah 7 de uyuyup öğlen 3 de kalktım erkenden yatın insanın uyku düzeni bozuluyor ya

Benim uyku düzenim bu oldu artık 03:00-08:00
Mücteba ne demek?