Bilişim Profesörü Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Selamun Aleykum Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: Ben kaçtım. Yarım saate gelirim. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz OttomaN TigeR' Alıntı: Selam, hayırlı geceler gençler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi
mürteza16' Alıntı: Ben kaçtım. Yarım saate gelirim. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz OttomaN TigeR' Alıntı: Selam, hayırlı geceler gençler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi
BLasTeaR Üye Selâmünaleyküm arkadaşlar, yatmadan bi uğrayım dedim, nasılsa 1 saat sonra sahura kalkacağım. Nasılsınız bakalım, var mı bi yaramazlık ? Surface tablet ile gönderildi
Selâmünaleyküm arkadaşlar, yatmadan bi uğrayım dedim, nasılsa 1 saat sonra sahura kalkacağım. Nasılsınız bakalım, var mı bi yaramazlık ? Surface tablet ile gönderildi
BLasTeaR Üye mürteza16' Alıntı: Selamun Aleykum. MaxiCep'in ömrü: ∞Selamun Aleykum. MaxiCep'in ömrü: ∞ Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... Sana da ve Aleykümselâm kardeş.. Pek kimse yok sanırım En iyisi ben yatayım, cümleten hayırlı geceler diliyorum herkese Surface tablet ile gönderildi
mürteza16' Alıntı: Selamun Aleykum. MaxiCep'in ömrü: ∞Selamun Aleykum. MaxiCep'in ömrü: ∞ Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... Sana da ve Aleykümselâm kardeş.. Pek kimse yok sanırım En iyisi ben yatayım, cümleten hayırlı geceler diliyorum herkese Surface tablet ile gönderildi
The SLayeR Üye Sailfish' Alıntı: Selâmünaleyküm arkadaşlar, yatmadan bi uğrayım dedim, nasılsa 1 saat sonra sahura kalkacağım. Nasılsınız bakalım, var mı bi yaramazlık ? Surface tablet ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... aleykumselam
Sailfish' Alıntı: Selâmünaleyküm arkadaşlar, yatmadan bi uğrayım dedim, nasılsa 1 saat sonra sahura kalkacağım. Nasılsınız bakalım, var mı bi yaramazlık ? Surface tablet ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... aleykumselam