mürteza16 Üye a.s The Shadow' Alıntı: Herkese hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar.
BLasTeaR Üye Selâmünaleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar.. Nasılsınız görüşmeyeli ❔ Surface tablet ile gönderildi
BLasTeaR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Sağ ol, sen nasılsın? :] Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim, çok şükür ne olsun sahuru yaptık, birazdan Allah için ibadeti yapıp yatacağım inşallah [gerçi pek yatma denmez], sabah iş var 7de kalkış Surface tablet ile gönderildi
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Sağ ol, sen nasılsın? :] Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim, çok şükür ne olsun sahuru yaptık, birazdan Allah için ibadeti yapıp yatacağım inşallah [gerçi pek yatma denmez], sabah iş var 7de kalkış Surface tablet ile gönderildi
BLasTeaR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla ... Yüce Rabb'im razı olsun.. Surface tablet ile gönderildi
-qarapapaq-' Alıntı: Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla ... Yüce Rabb'im razı olsun.. Surface tablet ile gönderildi
Bilişim Profesörü Üye Selamün aleyküm Dün çok korkmuştum ben Ban yiyordum MaxiCepden Bugün baktım yememişim Allah razı olsun MaxiCep yönetim hobaaaa
Selamün aleyküm Dün çok korkmuştum ben Ban yiyordum MaxiCepden Bugün baktım yememişim Allah razı olsun MaxiCep yönetim hobaaaa
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Selamün aleyküm Dün çok korkmuştum ben Ban yiyordum MaxiCepden Bugün baktım yememişim Allah razı olsun MaxiCep yönetim hobaaaa Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam. Hâlâ ortalıyamıyosun. Edit: Aferin.
Bilişim Profesörü' Alıntı: Selamün aleyküm Dün çok korkmuştum ben Ban yiyordum MaxiCepden Bugün baktım yememişim Allah razı olsun MaxiCep yönetim hobaaaa Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam. Hâlâ ortalıyamıyosun. Edit: Aferin.
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Hâlâ ortalıyamıyosun. Edit: Aferin. Genişletmek için tıkla ... Sonradan fark ettim Artık ortalı Şu mikrofon konusunu konuşsak mı, konuya baksana yaa, acil ihtiyacım var Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Hâlâ ortalıyamıyosun. Edit: Aferin. Genişletmek için tıkla ... Sonradan fark ettim Artık ortalı Şu mikrofon konusunu konuşsak mı, konuya baksana yaa, acil ihtiyacım var Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bilişim Profesörü Üye Çok iyiyim valla, işte saat 12 olunca girdim konuya, sen Bi de facede takılmacalar var tabii
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Sonradan fark ettim Artık ortalı Şu mikrofon konusunu konuşsak mı, konuya baksana yaa, acil ihtiyacım var Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Netim yavaş. Konuyu arıyorum. Bilişim Profesörü' Alıntı: Çok iyiyim valla, işte saat 12 olunca girdim konuya, sen Bi de facede takılmacalar var tabii Genişletmek için tıkla ... 10 dk faceye giriyorum. Çok sinirlenip çıkıyorum.
Bilişim Profesörü' Alıntı: Sonradan fark ettim Artık ortalı Şu mikrofon konusunu konuşsak mı, konuya baksana yaa, acil ihtiyacım var Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Netim yavaş. Konuyu arıyorum. Bilişim Profesörü' Alıntı: Çok iyiyim valla, işte saat 12 olunca girdim konuya, sen Bi de facede takılmacalar var tabii Genişletmek için tıkla ... 10 dk faceye giriyorum. Çok sinirlenip çıkıyorum.
Bilişim Profesörü Üye Ses sistemlerine gir oradan kulaklık ve mikrofonlarda bulursun mürteza16' Alıntı: Netim yavaş. Konuyu arıyorum. 10 dk faceye giriyorum. Çok sinirlenip çıkıyorum. Genişletmek için tıkla ... Neden ki Biri yamuk falan mı yapıyor
Ses sistemlerine gir oradan kulaklık ve mikrofonlarda bulursun mürteza16' Alıntı: Netim yavaş. Konuyu arıyorum. 10 dk faceye giriyorum. Çok sinirlenip çıkıyorum. Genişletmek için tıkla ... Neden ki Biri yamuk falan mı yapıyor
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Ses sistemlerine gir oradan kulaklık ve mikrofonlarda bulursun Neden ki Biri yamuk falan mı yapıyor Genişletmek için tıkla ... Sayfamdaki paylaşımları çalıyorlar.
Bilişim Profesörü' Alıntı: Ses sistemlerine gir oradan kulaklık ve mikrofonlarda bulursun Neden ki Biri yamuk falan mı yapıyor Genişletmek için tıkla ... Sayfamdaki paylaşımları çalıyorlar.