Bilişim Profesörü Üye The Shadow' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, şu konuya baksanıza yaa Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep
The Shadow' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, şu konuya baksanıza yaa Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Herkeşlere selamün aleyküm Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam mürteza16' Alıntı: Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
Bilişim Profesörü' Alıntı: Herkeşlere selamün aleyküm Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam mürteza16' Alıntı: Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: İyi geceler, şu konuya baksanıza yaa Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Ekstra alınan şeylerden hiç anlamam almadığım için
Bilişim Profesörü' Alıntı: İyi geceler, şu konuya baksanıza yaa Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Ekstra alınan şeylerden hiç anlamam almadığım için
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Herkeşlere selamün aleyküm Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ... Ben keş değilim. Bu arada ortada yazmaya çalışıpta yazamamışsın. Böyle olur bak: Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim
Bilişim Profesörü' Alıntı: Herkeşlere selamün aleyküm Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ... Ben keş değilim. Bu arada ortada yazmaya çalışıpta yazamamışsın. Böyle olur bak: Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Ben keş değilim. Bu arada ortada yazmaya çalışıpta yazamamışsın. Böyle olur bak: Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: Ben keş değilim. Bu arada ortada yazmaya çalışıpta yazamamışsın. Böyle olur bak: Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Smileyli muhabbete döndürme. Mesajlar siliniyor.
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: Ben keş değilim. Bu arada ortada yazmaya çalışıpta yazamamışsın. Böyle olur bak: Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: Ben keş değilim. Bu arada ortada yazmaya çalışıpta yazamamışsın. Böyle olur bak: Fırındadır böreğim İftarda pide yerim Eğer beni unutursan Sana çok pis küserim Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: İyi geceler, şu konuya baksanıza yaa Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Gogıla girmek zor geliyor. Bilişim Profesörü' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Smileyli muhabbete döndürme. Mesajlar siliniyor. Genişletmek için tıkla ...
Bilişim Profesörü' Alıntı: İyi geceler, şu konuya baksanıza yaa Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Gogıla girmek zor geliyor. Bilişim Profesörü' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Smileyli muhabbete döndürme. Mesajlar siliniyor. Genişletmek için tıkla ...
Bilişim Profesörü Üye The Shadow' Alıntı: Ekstra alınan şeylerden hiç anlamam almadığım için Genişletmek için tıkla ... Neyse anlayan birini buldum mu yönlendircem artık Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep
The Shadow' Alıntı: Ekstra alınan şeylerden hiç anlamam almadığım için Genişletmek için tıkla ... Neyse anlayan birini buldum mu yönlendircem artık Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Smileyli muhabbete döndürme. Mesajlar siliniyor. Genişletmek için tıkla ... Silinsin Daha sonra tekrar kasarsın mürteza16' Alıntı: Gogıla girmek zor geliyor. Genişletmek için tıkla ... Yandexe gir o zaman
mürteza16' Alıntı: Smileyli muhabbete döndürme. Mesajlar siliniyor. Genişletmek için tıkla ... Silinsin Daha sonra tekrar kasarsın mürteza16' Alıntı: Gogıla girmek zor geliyor. Genişletmek için tıkla ... Yandexe gir o zaman
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse anlayan birini buldum mu yönlendircem artık Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Konu reklamı yasak!
Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse anlayan birini buldum mu yönlendircem artık Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Konu reklamı yasak!
Bilişim Profesörü Üye Bi şey sorcam, ben yeni giren tanıdığım kişilere bu konunun linkini burdan paylaşınca ban yer miyim
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse anlayan birini buldum mu yönlendircem artık Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Konu reklamından ceza puanı yersin Bilişim Profesörü' Alıntı: Bi şey sorcam, ben yeni giren tanıdığım kişilere bu konunun linkini burdan paylaşınca ban yer miyim Genişletmek için tıkla ... Afiyetle
Bilişim Profesörü' Alıntı: Neyse anlayan birini buldum mu yönlendircem artık Ekran kaydı için mikrofon tavsiyesi - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Konu reklamından ceza puanı yersin Bilişim Profesörü' Alıntı: Bi şey sorcam, ben yeni giren tanıdığım kişilere bu konunun linkini burdan paylaşınca ban yer miyim Genişletmek için tıkla ... Afiyetle
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Silinsin Daha sonra tekrar kasarsın Yandexe gir o zaman Genişletmek için tıkla ... Kasamam. Yandex bi ... bulamıyo
The Shadow' Alıntı: Silinsin Daha sonra tekrar kasarsın Yandexe gir o zaman Genişletmek için tıkla ... Kasamam. Yandex bi ... bulamıyo
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Bi şey sorcam, ben yeni giren tanıdığım kişilere bu konunun linkini burdan paylaşınca ban yer miyim Genişletmek için tıkla ... Şikayet edersem afiyetle yersin.
Bilişim Profesörü' Alıntı: Bi şey sorcam, ben yeni giren tanıdığım kişilere bu konunun linkini burdan paylaşınca ban yer miyim Genişletmek için tıkla ... Şikayet edersem afiyetle yersin.
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Kasamam. Yandex bi ... bulamıyo Genişletmek için tıkla ... Mesajların silinince ellerin mi ağrıyor yoksa Kasamamanın bir nedeni olmalı Bilişim Profesörü' Alıntı: He iyi 2 kere yaptım bi şey olmaz herhalde Genişletmek için tıkla ... ler gelir birazdan
mürteza16' Alıntı: Kasamam. Yandex bi ... bulamıyo Genişletmek için tıkla ... Mesajların silinince ellerin mi ağrıyor yoksa Kasamamanın bir nedeni olmalı Bilişim Profesörü' Alıntı: He iyi 2 kere yaptım bi şey olmaz herhalde Genişletmek için tıkla ... ler gelir birazdan
Bilişim Profesörü Üye Etmeyin laa, 0 ceza puanıyla kalmak istiyorum Hatta size zahmet yetkiniz varsa o mesajlarımı siliverseniz
Etmeyin laa, 0 ceza puanıyla kalmak istiyorum Hatta size zahmet yetkiniz varsa o mesajlarımı siliverseniz
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Etmeyin laa, 0 ceza puanıyla kalmak istiyorum Hatta size zahmet yetkiniz varsa o mesajlarımı siliverseniz Genişletmek için tıkla ... Tabi zaten biz gizli adminiz
Bilişim Profesörü' Alıntı: Etmeyin laa, 0 ceza puanıyla kalmak istiyorum Hatta size zahmet yetkiniz varsa o mesajlarımı siliverseniz Genişletmek için tıkla ... Tabi zaten biz gizli adminiz