UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Çocuğa bak la durduk yere ban yedirecek Genişletmek için tıkla ... olum açım lan
by-pegasus Üye The Nightmare' Alıntı: off yapmayın ya Genişletmek için tıkla ... ehe kavgalari severim hele ayirmayi daha fazla cunki kavga eden kisilere iki tane patlattigim zaman pek bisileri kalmiyo
The Nightmare' Alıntı: off yapmayın ya Genişletmek için tıkla ... ehe kavgalari severim hele ayirmayi daha fazla cunki kavga eden kisilere iki tane patlattigim zaman pek bisileri kalmiyo
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: ehe kavgalari severim hele ayirmayi daha fazla cunki kavga eden kisilere iki tane patlattigim zaman pek bisileri kalmiyo Genişletmek için tıkla ... sen demekki kavga görmemişsin genelde araya giren dayak yer
zxdelemi' Alıntı: ehe kavgalari severim hele ayirmayi daha fazla cunki kavga eden kisilere iki tane patlattigim zaman pek bisileri kalmiyo Genişletmek için tıkla ... sen demekki kavga görmemişsin genelde araya giren dayak yer
Enpatsu Shakugan Üye BLooD_ReG' Alıntı: Çocuğa bak la durduk yere ban yedirecek Genişletmek için tıkla ... Tamam güzel kardeşim sakin
BLooD_ReG' Alıntı: Çocuğa bak la durduk yere ban yedirecek Genişletmek için tıkla ... Tamam güzel kardeşim sakin
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: olum açım lan Genişletmek için tıkla ... ah soyle bi kuzu cevirme olacak onun yanina soslu kofte bide buzzz gibi bi ayran
Sukut-u Hayal' Alıntı: olum açım lan Genişletmek için tıkla ... ah soyle bi kuzu cevirme olacak onun yanina soslu kofte bide buzzz gibi bi ayran
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: La sizde dağıtmayın konuyu mesajları göremiyom Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: ah soyle bi kuzu cevirme olacak onun yanina soslu kofte bide buzzz gibi bi ayran Genişletmek için tıkla ... maceracı bu gün kuzu balğı çevirdi kendimden geçtim lan bildiğin kuzu ama balık saf et
zxdelemi' Alıntı: ah soyle bi kuzu cevirme olacak onun yanina soslu kofte bide buzzz gibi bi ayran Genişletmek için tıkla ... maceracı bu gün kuzu balğı çevirdi kendimden geçtim lan bildiğin kuzu ama balık saf et
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: sen demekki kavga görmemişsin genelde araya giren dayak yer Genişletmek için tıkla ... ehe bizim buralarda hep ayirmaya kalkan dayak atar cunki iki kisi kavga ederken sadece birbirlerini gorur baskasi yumruk atsa ondan bilir
Sukut-u Hayal' Alıntı: sen demekki kavga görmemişsin genelde araya giren dayak yer Genişletmek için tıkla ... ehe bizim buralarda hep ayirmaya kalkan dayak atar cunki iki kisi kavga ederken sadece birbirlerini gorur baskasi yumruk atsa ondan bilir
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: buyur kardeş Genişletmek için tıkla ... Bi dur be etme eyleme
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: ehe bizim buralarda hep ayirmaya kalkan dayak atar cunki iki kisi kavga ederken sadece birbirlerini gorur baskasi yumruk atsa ondan bilir Genişletmek için tıkla ... sizinki ibnelikmiş
zxdelemi' Alıntı: ehe bizim buralarda hep ayirmaya kalkan dayak atar cunki iki kisi kavga ederken sadece birbirlerini gorur baskasi yumruk atsa ondan bilir Genişletmek için tıkla ... sizinki ibnelikmiş
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: maceracı bu gün kuzu balğı çevirdi kendimden geçtim lan bildiğin kuzu ama balık saf et Genişletmek için tıkla ... lan o adamda yiye yiye dana gibi olmus la
Sukut-u Hayal' Alıntı: maceracı bu gün kuzu balğı çevirdi kendimden geçtim lan bildiğin kuzu ama balık saf et Genişletmek için tıkla ... lan o adamda yiye yiye dana gibi olmus la
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bi dur be etme eyleme Genişletmek için tıkla ... konuyu dağıtmayın özelden halledin ne yapıyosunuz ya sen beni dinlemiycen nasılsa sözümüz geçmiyo ne haliniz varsa görün olum.
BLooD_ReG' Alıntı: Bi dur be etme eyleme Genişletmek için tıkla ... konuyu dağıtmayın özelden halledin ne yapıyosunuz ya sen beni dinlemiycen nasılsa sözümüz geçmiyo ne haliniz varsa görün olum.
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Çocuğa bak la durduk yere ban yedirecek Genişletmek için tıkla ... Yersen ye. Sen yersen ben yemeyecekmiyim sanki. BLooD_ReG' Alıntı: Haha gerçek sandı savunmaya geçti gereksizler oğlum bura ayık ol muhabbete devam Genişletmek için tıkla ... Yaşımla ilgili dalga geçtikten sonra ben sıradan bi cevap verdim sana savunma gibi gelmiş olabilir ama bu arkasından bu mesajı atman gerekmezdi sadece buna alındım ve sende bundan sonraki attığım mesaja takıldın ve devamı geldi.
BLooD_ReG' Alıntı: Çocuğa bak la durduk yere ban yedirecek Genişletmek için tıkla ... Yersen ye. Sen yersen ben yemeyecekmiyim sanki. BLooD_ReG' Alıntı: Haha gerçek sandı savunmaya geçti gereksizler oğlum bura ayık ol muhabbete devam Genişletmek için tıkla ... Yaşımla ilgili dalga geçtikten sonra ben sıradan bi cevap verdim sana savunma gibi gelmiş olabilir ama bu arkasından bu mesajı atman gerekmezdi sadece buna alındım ve sende bundan sonraki attığım mesaja takıldın ve devamı geldi.
by-pegasus Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bi dur be etme eyleme Genişletmek için tıkla ... neden abi o kizarmis ete bi ekmek banmasi olur
BLooD_ReG' Alıntı: Bi dur be etme eyleme Genişletmek için tıkla ... neden abi o kizarmis ete bi ekmek banmasi olur
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: lan o adamda yiye yiye dana gibi olmus la Genişletmek için tıkla ... her yediğinde ben bi acayip oluyom
zxdelemi' Alıntı: lan o adamda yiye yiye dana gibi olmus la Genişletmek için tıkla ... her yediğinde ben bi acayip oluyom