NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Çok güzel yağıyo hazıran bitti hala yağmur yagıyo bu nasıl ankara lan Olmamış bu ankara bunu burdan alin Genişletmek için tıkla ... bizim buralar çok sıcak yav
Sukut-u Hayal' Alıntı: Çok güzel yağıyo hazıran bitti hala yağmur yagıyo bu nasıl ankara lan Olmamış bu ankara bunu burdan alin Genişletmek için tıkla ... bizim buralar çok sıcak yav
by-pegasus Üye Anil1x' Alıntı: naber deniz Genişletmek için tıkla ... ooo ben dedim bizim aga bizi birakmaz dedim azmi cigara ictik dedim azmi gece gecirdik dedim gelir dedim hos geldin
Anil1x' Alıntı: naber deniz Genişletmek için tıkla ... ooo ben dedim bizim aga bizi birakmaz dedim azmi cigara ictik dedim azmi gece gecirdik dedim gelir dedim hos geldin
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Uyumadiniz mi Genişletmek için tıkla ... uyumadık ta bu mesajı yazdığına göre sende uyumamışsın
0MG90' Alıntı: Uyumadiniz mi Genişletmek için tıkla ... uyumadık ta bu mesajı yazdığına göre sende uyumamışsın
by-pegasus Üye .NeXuS.' Alıntı: İyiyim Sen Nasılsın Genişletmek için tıkla ... bak anilin geldigine sevindim
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... smiley kullandı dünyada ilk The Shadow' Alıntı: Ne attin la goremiyom Genişletmek için tıkla ... aynen
Anil1x' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... smiley kullandı dünyada ilk The Shadow' Alıntı: Ne attin la goremiyom Genişletmek için tıkla ... aynen
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Uyumadiniz mi Genişletmek için tıkla ... Ben uyudum bunlar konuşuyo sen uyudun mu ?
Anil1x Üye zxdelemi' Alıntı: ooo ben dedim bizim aga bizi birakmaz dedim azmi cigara ictik dedim azmi gece gecirdik dedim gelir dedim hos geldin Genişletmek için tıkla ... temelli gelmedim gidicem bu aksam gönülleri olsun diye geldim
zxdelemi' Alıntı: ooo ben dedim bizim aga bizi birakmaz dedim azmi cigara ictik dedim azmi gece gecirdik dedim gelir dedim hos geldin Genişletmek için tıkla ... temelli gelmedim gidicem bu aksam gönülleri olsun diye geldim
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Şuan tek istediğim Genişletmek için tıkla ... nefes alabilsem bende yapacamda