NEXUS Üye Basit bir adamın elinden geleni yapmaya çalışması, zeki bir adamın tembelliğinden iyidir. - G. Gracıan
Basit bir adamın elinden geleni yapmaya çalışması, zeki bir adamın tembelliğinden iyidir. - G. Gracıan
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: Helallllll kankaaaaaa adamin dibisinnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Yerin dibine girdigindedir daha derinde adam yok cunku
0MG90' Alıntı: Helallllll kankaaaaaa adamin dibisinnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Yerin dibine girdigindedir daha derinde adam yok cunku
Enpatsu Shakugan Üye Anil1x' Alıntı: ne cektin be nexus Genişletmek için tıkla ... Sen ifade kullanır miydin
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Helallllll kankaaaaaa adamin dibisinnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum
0MG90' Alıntı: Helallllll kankaaaaaa adamin dibisinnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum
Anil1x Üye :eek: BLooD_ReG' Alıntı: Nexusa dokunanı yakarım :mad: Genişletmek için tıkla ... yak beni
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Nexusa dokunanı yakarım :mad: Genişletmek için tıkla ... Yanmaya hazirim benzin getirdim
BLooD_ReG' Alıntı: Nexusa dokunanı yakarım :mad: Genişletmek için tıkla ... Yanmaya hazirim benzin getirdim
Anil1x Üye The Nightmare' Alıntı: Sen ifade kullanır miydin Genişletmek için tıkla ... evet canim isterse
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum Genişletmek için tıkla ... Ben tost bebesiyim oğlum
Sukut-u Hayal' Alıntı: Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum Genişletmek için tıkla ... Ben tost bebesiyim oğlum
0MG90 Üye The Shadow' Alıntı: Yerin dibine girdigindedir daha derinde adam yok cunku Genişletmek için tıkla ...
The Shadow' Alıntı: Yerin dibine girdigindedir daha derinde adam yok cunku Genişletmek için tıkla ...
Enpatsu Shakugan Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum Genişletmek için tıkla ... Maxicep şekil önümden çekil
Sukut-u Hayal' Alıntı: Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum Genişletmek için tıkla ... Maxicep şekil önümden çekil
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Ben tost bebesiyim oğlum Genişletmek için tıkla ... Salteri attirdin mi tost rahmetlisi olursun
BLooD_ReG' Alıntı: Ben tost bebesiyim oğlum Genişletmek için tıkla ... Salteri attirdin mi tost rahmetlisi olursun
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum Genişletmek için tıkla ... Helaaallllllll beee
Sukut-u Hayal' Alıntı: Varsa şekliniz maxi gereksizlere bekleriz Maxi bebeyiz biz olum Genişletmek için tıkla ... Helaaallllllll beee
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Ben tost bebesiyim oğlum Genişletmek için tıkla ... Çok ateşlisin o zaman