Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

0MG90

Üye
Sonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatım

Tepkiler: redfoxqq, The Shadow ve .NeXuS.

redfoxqq

Üye
Sonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatım
Vay keşke bizim de böyle klasik hayatımız olsa sadece milenyum bulmacam olsun başka bişe istemem

Tepkiler: 0MG90 ve The Shadow
Hahaha tanrı kartlarını nasi yendin la

NEXUS

Üye
bende birşey oldu sandım , bizim buradada bi cinayet vakası vardı , scooby doo geldi filan olayı çözemeyince ben çözdüm , sonra tebrik ettiler , hogwarts tan harry potter filan geldi tbbrik ettiler klasik hayatım benimde

Haha

Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow