Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: İnşallah seviyordur. Genişletmek için tıkla ... Yarın gece olumlu haberlerle dönersin Anil1x' Alıntı: dicegi seyi merak ediyorum dogrusu boslugumuzu baskalari doldurur be hacı Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle doğruyu söylemeyecektir erkekse söyler.
mürteza16' Alıntı: İnşallah seviyordur. Genişletmek için tıkla ... Yarın gece olumlu haberlerle dönersin Anil1x' Alıntı: dicegi seyi merak ediyorum dogrusu boslugumuzu baskalari doldurur be hacı Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle doğruyu söylemeyecektir erkekse söyler.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Yarın gece olumlu haberlerle dönersin Genişletmek için tıkla ... Yarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım.
The Nightmare' Alıntı: Yarın gece olumlu haberlerle dönersin Genişletmek için tıkla ... Yarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım.
Anil1x Üye mürteza16' Alıntı: Yarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... ben goremicegim insallah olumlu haberle gelirsin
mürteza16' Alıntı: Yarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... ben goremicegim insallah olumlu haberle gelirsin
mürteza16 Üye Anil1x' Alıntı: ben goremicegim insallah olumlu haberle gelirsin Genişletmek için tıkla ... Faceden anlatırım.
Anil1x' Alıntı: ben goremicegim insallah olumlu haberle gelirsin Genişletmek için tıkla ... Faceden anlatırım.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Yarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Yok la ölmessin sana kız mı yok olum
mürteza16' Alıntı: Yarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Yok la ölmessin sana kız mı yok olum
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Yok la ölmessin sana kız mı yok olum Genişletmek için tıkla ... O kız olmassa başkası olmasın. Ben onu istiyorum. Ben onu sevdiğim gibi başkasını sevemem. Anil1x' Alıntı: sevmisse ve ve o kiz onu reddetiyse yada benim gibi aldstildiysan moralmen cokuyorsun Genişletmek için tıkla ... Aldatma olmazda reddetme olur.
The Nightmare' Alıntı: Yok la ölmessin sana kız mı yok olum Genişletmek için tıkla ... O kız olmassa başkası olmasın. Ben onu istiyorum. Ben onu sevdiğim gibi başkasını sevemem. Anil1x' Alıntı: sevmisse ve ve o kiz onu reddetiyse yada benim gibi aldstildiysan moralmen cokuyorsun Genişletmek için tıkla ... Aldatma olmazda reddetme olur.
Enpatsu Shakugan Üye Anil1x' Alıntı: sevmisse ve ve o kiz onu reddetiyse yada benim gibi aldstildiysan moralmen cokuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah
Anil1x' Alıntı: sevmisse ve ve o kiz onu reddetiyse yada benim gibi aldstildiysan moralmen cokuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah
Anil1x Üye The Nightmare' Alıntı: Evet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah Genişletmek için tıkla ... ben altatildim
The Nightmare' Alıntı: Evet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah Genişletmek için tıkla ... ben altatildim
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Evet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah
The Nightmare' Alıntı: Evet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah
UpOneTR Üye mürteza16' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... Şimdiden toprağın bol olsun hacı senide kaybetmişiz
mürteza16' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... Şimdiden toprağın bol olsun hacı senide kaybetmişiz
Anil1x Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Şimdiden toprağın bol olsun hacı senide kaybetmişiz Genişletmek için tıkla ... sen nasilsin
Sukut-u Hayal' Alıntı: Şimdiden toprağın bol olsun hacı senide kaybetmişiz Genişletmek için tıkla ... sen nasilsin
UpOneTR Üye Anil1x' Alıntı: sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Valla şu ankaradan bi an önce kurtulup bodruma gotmek istiyorum bi hafta kaldi haftaya gitcem insallah onun icin iyiyim
Anil1x' Alıntı: sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Valla şu ankaradan bi an önce kurtulup bodruma gotmek istiyorum bi hafta kaldi haftaya gitcem insallah onun icin iyiyim
mürteza16 Üye Ben onu sevdiğim kadar hiçkimseyi sevemem. Her doğumgününde gider en pahalı hediye alırdım. Onun için dayak yerdim. Onu çok sevdim çok…
Ben onu sevdiğim kadar hiçkimseyi sevemem. Her doğumgününde gider en pahalı hediye alırdım. Onun için dayak yerdim. Onu çok sevdim çok…
UpOneTR Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Online'ız bu gece Samsung'Un konferansını izleyelim Genişletmek için tıkla ... Sen kimsin ?
Kaspersky Lab.' Alıntı: Online'ız bu gece Samsung'Un konferansını izleyelim Genişletmek için tıkla ... Sen kimsin ?
Anil1x Üye mürteza16' Alıntı: Ben onu sevdiğim kadar hiçkimseyi sevemem. Her doğumgününde gider en pahalı hediye alırdım. Onun için dayak yerdim. Onu çok sevdim çok… Genişletmek için tıkla ... helal be murteza
mürteza16' Alıntı: Ben onu sevdiğim kadar hiçkimseyi sevemem. Her doğumgününde gider en pahalı hediye alırdım. Onun için dayak yerdim. Onu çok sevdim çok… Genişletmek için tıkla ... helal be murteza
Rıza Soylu Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sen kimsin ? Genişletmek için tıkla ... Biz antivirüscü laboratuvarız sen?