mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: oper senı sevıyorum deyıp ve sen Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyle olur. MCR Killjoy' Alıntı: Kahinlik damarım tuttu yine. Genişletmek için tıkla ... İnşallah dediğin olmaz.
Hazzitadinda' Alıntı: oper senı sevıyorum deyıp ve sen Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyle olur. MCR Killjoy' Alıntı: Kahinlik damarım tuttu yine. Genişletmek için tıkla ... İnşallah dediğin olmaz.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Aynen Belki. Genişletmek için tıkla ... Vay be benim kız arkadaşım yok ihtiyacımda yok zaten o kadar işin gücün içinde kızla uğraşamam zaten daha önce 2 kere sevdim 2 kere red edildim.
mürteza16' Alıntı: Aynen Belki. Genişletmek için tıkla ... Vay be benim kız arkadaşım yok ihtiyacımda yok zaten o kadar işin gücün içinde kızla uğraşamam zaten daha önce 2 kere sevdim 2 kere red edildim.
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: İnşallah öyle olur. İnşallah dediğin olmaz. Genişletmek için tıkla ... sonun boyle olmaz ınsallah
mürteza16' Alıntı: İnşallah öyle olur. İnşallah dediğin olmaz. Genişletmek için tıkla ... sonun boyle olmaz ınsallah
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: kız guzelmı Genişletmek için tıkla ... Hemde çok güzel. Benim en yakın arkadaşımdır. Bir doğum gününü bile unutmadım. Her doğum gününde hediye aldım.
Hazzitadinda' Alıntı: kız guzelmı Genişletmek için tıkla ... Hemde çok güzel. Benim en yakın arkadaşımdır. Bir doğum gününü bile unutmadım. Her doğum gününde hediye aldım.
MCR Killjoy Üye mürteza16' Alıntı: İnşallah öyle olur. İnşallah dediğin olmaz. Genişletmek için tıkla ... Yok kötü anlamda demedim. Beklemediğin derken beklediğinden daha büyük bir sevgi ile de karşılaşabilirsin. (Bkz: Her türlü tutacak tahminler.)
mürteza16' Alıntı: İnşallah öyle olur. İnşallah dediğin olmaz. Genişletmek için tıkla ... Yok kötü anlamda demedim. Beklemediğin derken beklediğinden daha büyük bir sevgi ile de karşılaşabilirsin. (Bkz: Her türlü tutacak tahminler.)
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: Hemde çok güzel. Benim en yakın arkadaşımdır. Bir doğum gününü bile unutmadım. Her doğum gününde hediye aldım. Genişletmek için tıkla ... resım atabilirmisin bıze
mürteza16' Alıntı: Hemde çok güzel. Benim en yakın arkadaşımdır. Bir doğum gününü bile unutmadım. Her doğum gününde hediye aldım. Genişletmek için tıkla ... resım atabilirmisin bıze
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: sonun boyle olmaz ınsallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah MCR Killjoy' Alıntı: Yok kötü anlamda demedim. Beklemediğin derken beklediğinden daha büyük bir sevgi ile de karşılaşabilirsin. (Bkz: Her türlü tutacak tahminler.) Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Hazzitadinda' Alıntı: sonun boyle olmaz ınsallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah MCR Killjoy' Alıntı: Yok kötü anlamda demedim. Beklemediğin derken beklediğinden daha büyük bir sevgi ile de karşılaşabilirsin. (Bkz: Her türlü tutacak tahminler.) Genişletmek için tıkla ... İnşallah
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: resım atabilirmisin bıze Genişletmek için tıkla ... Resimlerini sosyal medyaya atmama izin vermiyor. Atamam yani.
Hazzitadinda' Alıntı: resım atabilirmisin bıze Genişletmek için tıkla ... Resimlerini sosyal medyaya atmama izin vermiyor. Atamam yani.
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: Resimlerini sosyal medyaya atmama izin vermiyor. Atamam yani. Genişletmek için tıkla ... sende haklısın daha yenı tanıdıgın bırıde guvenemessın
mürteza16' Alıntı: Resimlerini sosyal medyaya atmama izin vermiyor. Atamam yani. Genişletmek için tıkla ... sende haklısın daha yenı tanıdıgın bırıde guvenemessın
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: insallah senı sevıyodur amacına ulasırsın Genişletmek için tıkla ... 7 senedir beklemekten usandım artık. Olumlu olursa fotoğraf çekinir buraya atabilirim belki.
Hazzitadinda' Alıntı: insallah senı sevıyodur amacına ulasırsın Genişletmek için tıkla ... 7 senedir beklemekten usandım artık. Olumlu olursa fotoğraf çekinir buraya atabilirim belki.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: 7 senedir beklemekten usandım artık. Olumlu olursa fotoğraf çekinir buraya atabilirim belki. Genişletmek için tıkla ... Inşallah hayırlısı
mürteza16' Alıntı: 7 senedir beklemekten usandım artık. Olumlu olursa fotoğraf çekinir buraya atabilirim belki. Genişletmek için tıkla ... Inşallah hayırlısı
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: Yaşadığımız bir anıyı anlatayım mı?Yaşadığımız bir anıyı anlatayım mı? Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin
mürteza16' Alıntı: Yaşadığımız bir anıyı anlatayım mı?Yaşadığımız bir anıyı anlatayım mı? Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin