NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: İfadelerime karışma Genişletmek için tıkla ... <-------------- bu ifade'de bütün gün elinden oklava'yı bırakmıyor mu
mürteza16' Alıntı: İfadelerime karışma Genişletmek için tıkla ... <-------------- bu ifade'de bütün gün elinden oklava'yı bırakmıyor mu
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: <-------------- bu ifade'de bütün gün elinden oklava'yı bırakmıyor mu Genişletmek için tıkla ... Maalesef
.NeXuS.' Alıntı: <-------------- bu ifade'de bütün gün elinden oklava'yı bırakmıyor mu Genişletmek için tıkla ... Maalesef
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Maalesef Genişletmek için tıkla ... neden ifade kullanmadın çok ciddi görünüyorsun.
mürteza16' Alıntı: Maalesef Genişletmek için tıkla ... neden ifade kullanmadın çok ciddi görünüyorsun.
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: neden ifade kullanmadın çok ciddi görünüyorsun. Genişletmek için tıkla ... Evet.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: tamam bana atana bende atarım buldum güzel foto Genişletmek için tıkla ... Sen bana at. Ben sana 2 tane atayım. .NeXuS.' Alıntı: sonunda nokta var Genişletmek için tıkla ... Türkçenin bir kuralıdır.
The Nightmare' Alıntı: tamam bana atana bende atarım buldum güzel foto Genişletmek için tıkla ... Sen bana at. Ben sana 2 tane atayım. .NeXuS.' Alıntı: sonunda nokta var Genişletmek için tıkla ... Türkçenin bir kuralıdır.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Sen bana at. Ben sana 2 tane atayım. Türkçenin bir kuralıdır. Genişletmek için tıkla ... Sen bana bir kere vur ben 10 kere vurayım gibi oldu
mürteza16' Alıntı: Sen bana at. Ben sana 2 tane atayım. Türkçenin bir kuralıdır. Genişletmek için tıkla ... Sen bana bir kere vur ben 10 kere vurayım gibi oldu
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Sen bana bir kere vur ben 10 kere vurayım gibi oldu Genişletmek için tıkla ... Aynen. Hadi at.
The Nightmare' Alıntı: Sen bana bir kere vur ben 10 kere vurayım gibi oldu Genişletmek için tıkla ... Aynen. Hadi at.