Praetor Emekli Yönetici Tek başına sahile çıkmanın keyfi de bir başka ya... Praetor geldi, nasılsınız arkadaşlar
Perfect! Üye hoşgeldin iyilik sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: hmm doğru kimse yok Genişletmek için tıkla ... +1 oldu
hoşgeldin iyilik sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: hmm doğru kimse yok Genişletmek için tıkla ... +1 oldu
Praetor Emekli Yönetici Sağol Halil'ciğim ya nasıl olayım, idare ediyoruz işte Nasıl geçti först dey of dı bayram
Praetor Emekli Yönetici halil09' Alıntı: +1 oldu Genişletmek için tıkla ... Bu mudur yani? Beni böyle mi ifade ediyorsun? +1 Adımı değiştireceğim +1 yapacağım ):
halil09' Alıntı: +1 oldu Genişletmek için tıkla ... Bu mudur yani? Beni böyle mi ifade ediyorsun? +1 Adımı değiştireceğim +1 yapacağım ):
Perfect! Üye fena değil pek bi bayram havası olmadı oturuyoz evde yaşlandık tabi gelen giden oluyo arada --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Bu mudur yani? Beni böyle mi ifade ediyorsun? +1 Adımı değiştireceğim +1 yapacağım ): Genişletmek için tıkla ... yok ya öyle şeymi olur
fena değil pek bi bayram havası olmadı oturuyoz evde yaşlandık tabi gelen giden oluyo arada --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Bu mudur yani? Beni böyle mi ifade ediyorsun? +1 Adımı değiştireceğim +1 yapacağım ): Genişletmek için tıkla ... yok ya öyle şeymi olur
Praetor Emekli Yönetici Reşit olmanın da keyfi bir başkadır herhalde Oy kullanabiliyorsun değil mi sen?..
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Ben hiç iyi degilim.2gûn pc bna kaldi ama ekran acilmiyo Genişletmek için tıkla ... kabloları kontrol ettinmi
minoo' Alıntı: Ben hiç iyi degilim.2gûn pc bna kaldi ama ekran acilmiyo Genişletmek için tıkla ... kabloları kontrol ettinmi
Praetor Emekli Yönetici halil09' Alıntı: kullanıyorum hayırlısıyla Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Ben hiç iyi degilim.2gûn pc bna kaldi ama ekran acilmiyo Genişletmek için tıkla ... Kızım o ekrana bakmaktan senin gözler görmüyordur artık bir şey... halil09' Alıntı: kabloları kontrol ettinmi Genişletmek için tıkla ... Bozuk olan Pınar'ın kablolar
halil09' Alıntı: kullanıyorum hayırlısıyla Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Ben hiç iyi degilim.2gûn pc bna kaldi ama ekran acilmiyo Genişletmek için tıkla ... Kızım o ekrana bakmaktan senin gözler görmüyordur artık bir şey... halil09' Alıntı: kabloları kontrol ettinmi Genişletmek için tıkla ... Bozuk olan Pınar'ın kablolar
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: ay komşular gitti sonunda mutlu oldum bian Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici Kötü... Ekandan çıkan iki kablo vardır. Birisini fişe takarsın, birisini kasaya. Kasaya taktığın kısmı kasadan sök. Ama prize takılı olsun ekran. Aç. Şimdi görüntü geliyor ve sinyal yok gibi bir şey diyor değil mi?..
Kötü... Ekandan çıkan iki kablo vardır. Birisini fişe takarsın, birisini kasaya. Kasaya taktığın kısmı kasadan sök. Ama prize takılı olsun ekran. Aç. Şimdi görüntü geliyor ve sinyal yok gibi bir şey diyor değil mi?..