kfahaa Üye mürteza16' Alıntı: O kadar uğraşmışsın. Benim en fazla 5 dakikamı alır. Genişletmek için tıkla ... yapabilirsin o zaman The Nightmare' Alıntı: Fireworks cs5.5 ? Genişletmek için tıkla ... adobe cs3
mürteza16' Alıntı: O kadar uğraşmışsın. Benim en fazla 5 dakikamı alır. Genişletmek için tıkla ... yapabilirsin o zaman The Nightmare' Alıntı: Fireworks cs5.5 ? Genişletmek için tıkla ... adobe cs3
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: O kadar uğraşmışsın. Benim en fazla 5 dakikamı alır. Genişletmek için tıkla ... Ps bilgisine göre değişir
mürteza16' Alıntı: O kadar uğraşmışsın. Benim en fazla 5 dakikamı alır. Genişletmek için tıkla ... Ps bilgisine göre değişir
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: Ps bilgisine göre değişir Genişletmek için tıkla ... Ben telden yaparım. Bende pc yok.
0MG90' Alıntı: Ps bilgisine göre değişir Genişletmek için tıkla ... Ben telden yaparım. Bende pc yok.
kfahaa Üye 0MG90' Alıntı: Ps bilgisine göre değişir Genişletmek için tıkla ... 5 dk da örneksiz asla yapılamaz bende 2 saat onunla uğraşmadım o lafın gelişi The Nightmare' Alıntı: adobe photoshopmu firework ile mi yaptın Genişletmek için tıkla ... adobe cs3
0MG90' Alıntı: Ps bilgisine göre değişir Genişletmek için tıkla ... 5 dk da örneksiz asla yapılamaz bende 2 saat onunla uğraşmadım o lafın gelişi The Nightmare' Alıntı: adobe photoshopmu firework ile mi yaptın Genişletmek için tıkla ... adobe cs3
mürteza16 Üye kfahaa' Alıntı: 5 dk da örneksiz asla yapılamaz bende 2 saat onunla uğraşmadım o lafın gelişi Genişletmek için tıkla ... Ben yaparım.
kfahaa' Alıntı: 5 dk da örneksiz asla yapılamaz bende 2 saat onunla uğraşmadım o lafın gelişi Genişletmek için tıkla ... Ben yaparım.
0MG90 Üye kfahaa' Alıntı: 5 dk da örneksiz asla yapılamaz bende 2 saat onunla uğraşmadım o lafın gelişi Genişletmek için tıkla ... Eskiden baya yapardım şotofok ama şimdi gereksiz geliyor
kfahaa' Alıntı: 5 dk da örneksiz asla yapılamaz bende 2 saat onunla uğraşmadım o lafın gelişi Genişletmek için tıkla ... Eskiden baya yapardım şotofok ama şimdi gereksiz geliyor
kfahaa Üye mürteza16' Alıntı: Ben yaparım. Genişletmek için tıkla ... yap ama benim fotoyu kullamadan fotoğraf kulanırsan kolay.kendin tasarlaman lazım
mürteza16' Alıntı: Ben yaparım. Genişletmek için tıkla ... yap ama benim fotoyu kullamadan fotoğraf kulanırsan kolay.kendin tasarlaman lazım
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Şotofok Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: eskiden bende çok ilgi duyardım ps işlerine ama simdi boş geliyor. Genişletmek için tıkla ... bence güzel
İhtiyar007' Alıntı: Şotofok Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: eskiden bende çok ilgi duyardım ps işlerine ama simdi boş geliyor. Genişletmek için tıkla ... bence güzel
mürteza16 Üye kfahaa' Alıntı: yap ama benim fotoyu kullamadan fotoğraf kulanırsan kolay.kendin tasarlaman lazım Genişletmek için tıkla ... Bu sıralar uğraşmıyorum.
kfahaa' Alıntı: yap ama benim fotoyu kullamadan fotoğraf kulanırsan kolay.kendin tasarlaman lazım Genişletmek için tıkla ... Bu sıralar uğraşmıyorum.
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: bence güzel Genişletmek için tıkla ... Tabi okulda derste yaptıklarımı saymazsak