kfahaa
Üye
pırasa ısrar ediyor halabiliyorum
İmza Kuralları:ben mi imzam hangi kurallara uygun degil
pırasa ısrar ediyor halabiliyorum
Ne alaka şimdi? Ulan sanki kelleni istiyoruz hah.!!!Allah'tan başka korkumuz yok çok şükür, kendimize güvenimiz tam
burdakinlerden hangisi icin dogru degil imzamİmza Kuralları:
-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.
İmza Resim Boyutu;
En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı:
En fazla 5 adet resim veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px geçmemelidir. Yan yana koyulan resimlerde ise, toplam genişlik 700px geçmemelidir.
İmza En fazla Satır Sayısı:
Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir. (Max.karakter boyutu: "4")
İmza En fazla Karakter Sayısı:
1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edebilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
Oh ne ala vallaİmza Kuralları:
-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.
İmza Resim Boyutu;
En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı:
En fazla 5 adet resim veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px geçmemelidir. Yan yana koyulan resimlerde ise, toplam genişlik 700px geçmemelidir.
İmza En fazla Satır Sayısı:
Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir. (Max.karakter boyutu: "4")
İmza En fazla Karakter Sayısı:
1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edebilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
Gökçen abiNe alaka şimdi? Ulan sanki kelleni istiyoruz hah.!!!
boyutburdakinlerden hangisi icin dogru degil imzam
Yav masallar çocuklara anlatılır, sana ne oluyor Furkan? Yaşın kaç la senin?@OttomaN TigeR Gökçen abi bi masal anlatta uyuyalım
masal güzeldirYav masallar çocuklara anlatılır, sana ne oluyor Furkan? Yaşın kaç la senin?
Ağzından bal damlıyor valla kaç saattir yaş söyletmeye çalışıyoruz bunaYav masallar çocuklara anlatılır, sana ne oluyor Furkan? Yaşın kaç la senin?
Alakalı alakalıNe alaka şimdi? Ulan sanki kelleni istiyoruz hah.!!!
Üst yönetim isterse bu özelliği dilediği mod için aktif hale getirebilir canım benim.Yok la modda ban yetkisimi olurmuş
bal kesik kesik damlıyorsa kaliteli değildirAğzından bal damlıyor valla kaç saattir yaş söyletmeye çalışıyoruz buna
Valla bunun espriler baya sıradanmı ben bi espri yapardımda ayıp olur şimdiGökçen abi
onun yaptığı gider senin hoşuna gider
gerisini boşver
Küçük velet olduğun buradan bellimasal güzeldir
Olamaz demedim ama yok dedim, yani ben banlansamda sorun yok abi biliyorsun defalarca banlandımÜst yönetim isterse bu özelliği dilediği mod için aktif hale getirebilir canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?