Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: bu gün ev baktık her yerde bacaklarıma kara sular indi la yurt sıkıcı artık biliyon mu Genişletmek için tıkla ... bulabildiniz mi bari?
TheFenomen' Alıntı: bu gün ev baktık her yerde bacaklarıma kara sular indi la yurt sıkıcı artık biliyon mu Genişletmek için tıkla ... bulabildiniz mi bari?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: bulabildiniz mi bari? Genişletmek için tıkla ... bulduk sayılır ama bulamadık
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: bulduk sayılır ama bulamadık Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı hacı. @CABBAR ile mi eve çıkıyorsunuz? Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Anıl.
TheFenomen' Alıntı: bulduk sayılır ama bulamadık Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı hacı. @CABBAR ile mi eve çıkıyorsunuz? Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Anıl.
Enes Üye Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlısı hacı. @CABBAR ile mi eve çıkıyorsunuz? Aleykümselam Anıl. Genişletmek için tıkla ... yok la sınıftan arakadaşlarla ben sayısal mezunlarını sevmem
Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlısı hacı. @CABBAR ile mi eve çıkıyorsunuz? Aleykümselam Anıl. Genişletmek için tıkla ... yok la sınıftan arakadaşlarla ben sayısal mezunlarını sevmem
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben de sayısalım, Genişletmek için tıkla ... O zaman seni de sevmiyom artık
OttomaN TigeR Üye marist' Alıntı: Aleykum Selam Abi. Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sen nasılsın?
marist' Alıntı: Aleykum Selam Abi. Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sen nasılsın?