beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam İhtiyar Hazzitadinda' Alıntı: Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam İhtiyar Hazzitadinda' Alıntı: Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: AleykümSelam İhtiyar AleykümSelam Genişletmek için tıkla ... bize yok mu
gs mania Üye Siycey' Alıntı: ban mı yedi allah allah niye ya Genişletmek için tıkla ... Valla bende sasirdim niye ki dedim Yaren dede faydaliydi
Siycey' Alıntı: ban mı yedi allah allah niye ya Genişletmek için tıkla ... Valla bende sasirdim niye ki dedim Yaren dede faydaliydi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Hazzitadinda' Alıntı: hicbisey yaptigim yok dunyami altüst etmeyi basaranlar var Genişletmek için tıkla ... kim
Hazzitadinda' Alıntı: hicbisey yaptigim yok dunyami altüst etmeyi basaranlar var Genişletmek için tıkla ... kim
EBRU34 Üye gs mania' Alıntı: Valla bende sasirdim niye ki dedim Yaren dede faydaliydi Genişletmek için tıkla ... bi insanin sadece zafindan ve bilgilerinden deil iyi tanimak lazim kac senedir tanirsin
gs mania' Alıntı: Valla bende sasirdim niye ki dedim Yaren dede faydaliydi Genişletmek için tıkla ... bi insanin sadece zafindan ve bilgilerinden deil iyi tanimak lazim kac senedir tanirsin
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Hazzitadinda' Alıntı: hicbisey yaptigim yok dunyami altüst etmeyi basaranlar var Genişletmek için tıkla ... kim onlar
Hazzitadinda' Alıntı: hicbisey yaptigim yok dunyami altüst etmeyi basaranlar var Genişletmek için tıkla ... kim onlar
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: görmemişim Genişletmek için tıkla ... önemli değil
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: moralim çok bozuk Genişletmek için tıkla ... niye ?