Anil-D Üye Sinavdan korkuyorum daha dogrusu kaybetme korkusu icimi yiyo millet son hafta geziyor ben ders calisiyrum korkuyorum
Sinavdan korkuyorum daha dogrusu kaybetme korkusu icimi yiyo millet son hafta geziyor ben ders calisiyrum korkuyorum
Umur dağlar Üye Hadi bende kaçıyım sabah 10.00'da kalkıcam hayırlı geceler hoş sohbetler dostlar. Dede unutturma yarın kaldığım yerden devam edicem
Hadi bende kaçıyım sabah 10.00'da kalkıcam hayırlı geceler hoş sohbetler dostlar. Dede unutturma yarın kaldığım yerden devam edicem
Anil-D Üye zxdelemi' Alıntı: sorun olmaz yav ben zaten her sınav sonrası bir derste uyuyorum Genişletmek için tıkla ... bu hayat sinavi Umur dağlar' Alıntı: Hadi bende kaçıyım sabah 10.00'da kalkıcam hayırlı geceler hoş sohbetler dostlar. Dede unutturma yarın kaldığım yerden devam edicem Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlik versin
zxdelemi' Alıntı: sorun olmaz yav ben zaten her sınav sonrası bir derste uyuyorum Genişletmek için tıkla ... bu hayat sinavi Umur dağlar' Alıntı: Hadi bende kaçıyım sabah 10.00'da kalkıcam hayırlı geceler hoş sohbetler dostlar. Dede unutturma yarın kaldığım yerden devam edicem Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlik versin
İhtiyar007 Üye Umur dağlar' Alıntı: Hadi bende kaçıyım sabah 10.00'da kalkıcam hayırlı geceler hoş sohbetler dostlar. Dede unutturma yarın kaldığım yerden devam edicem Genişletmek için tıkla ... Bekleriz Hayırlı geceler mübarek
Umur dağlar' Alıntı: Hadi bende kaçıyım sabah 10.00'da kalkıcam hayırlı geceler hoş sohbetler dostlar. Dede unutturma yarın kaldığım yerden devam edicem Genişletmek için tıkla ... Bekleriz Hayırlı geceler mübarek
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Yoo tövbe Genişletmek için tıkla ... vay demek birde itiraf ettin evet dede sana türk ceza kanununun 5616 maddesinin 6. Fırkasının 3. Cümlesinin 1. Kelimesine dayanarak beleş kahve vermeme müebbeti veriyorum
İhtiyar007' Alıntı: Yoo tövbe Genişletmek için tıkla ... vay demek birde itiraf ettin evet dede sana türk ceza kanununun 5616 maddesinin 6. Fırkasının 3. Cümlesinin 1. Kelimesine dayanarak beleş kahve vermeme müebbeti veriyorum
İhtiyar007 Üye AnıL-D' Alıntı: bu hayat sinavi iyi geceler Allah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin dedim cevap vermedin Hayırlı geceler
AnıL-D' Alıntı: bu hayat sinavi iyi geceler Allah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin dedim cevap vermedin Hayırlı geceler
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Hoşgeldin dedim cevap vermedin Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... a gormemisim hosbulduk nasilsin
İhtiyar007' Alıntı: Hoşgeldin dedim cevap vermedin Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... a gormemisim hosbulduk nasilsin
İhtiyar007 Üye Umur dağlar' Alıntı: Sınavda başarılar anıl kardeşim. Dede yarın sana hediye naftalin getiricem. Genişletmek için tıkla ... Beleş mi? AnıL-D' Alıntı: a gormemisim hosbulduk nasilsin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim Haydi git istirahatine bak
Umur dağlar' Alıntı: Sınavda başarılar anıl kardeşim. Dede yarın sana hediye naftalin getiricem. Genişletmek için tıkla ... Beleş mi? AnıL-D' Alıntı: a gormemisim hosbulduk nasilsin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim Haydi git istirahatine bak
Anil-D Üye Umur dağlar' Alıntı: Sınavda başarılar anıl kardeşim. Dede yarın sana hediye naftalin getiricem. Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun saol
Umur dağlar' Alıntı: Sınavda başarılar anıl kardeşim. Dede yarın sana hediye naftalin getiricem. Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun saol
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: vay demek birde itiraf ettin evet dede sana türk ceza kanununun 5616 maddesinin 6. Fırkasının 3. Cümlesinin 1. Kelimesine dayanarak beleş kahve vermeme müebbeti veriyorum Genişletmek için tıkla ... İdam etseydin daha iyiydi
zxdelemi' Alıntı: vay demek birde itiraf ettin evet dede sana türk ceza kanununun 5616 maddesinin 6. Fırkasının 3. Cümlesinin 1. Kelimesine dayanarak beleş kahve vermeme müebbeti veriyorum Genişletmek için tıkla ... İdam etseydin daha iyiydi
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Beleş mi? Çok şükür kardeşim Haydi git istirahatine bak Genişletmek için tıkla ... yok sorun degil daha yatagi bile acmadim üseniyom
İhtiyar007' Alıntı: Beleş mi? Çok şükür kardeşim Haydi git istirahatine bak Genişletmek için tıkla ... yok sorun degil daha yatagi bile acmadim üseniyom
İhtiyar007 Üye Umur dağlar' Alıntı: Tabikide beleş ceketinin cebine koy neneler hasta olucak sana güven bana Genişletmek için tıkla ... 80 lik asiye bile mi?
Umur dağlar' Alıntı: Tabikide beleş ceketinin cebine koy neneler hasta olucak sana güven bana Genişletmek için tıkla ... 80 lik asiye bile mi?
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: İdam etseydin daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... idam kalktı ama belki yaşlılık hakları mahkemesi güzel bir karar verirse düşünürüz tabi birazda bayramdaki harçlığa
İhtiyar007' Alıntı: İdam etseydin daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... idam kalktı ama belki yaşlılık hakları mahkemesi güzel bir karar verirse düşünürüz tabi birazda bayramdaki harçlığa
İhtiyar007 Üye AnıL-D' Alıntı: yok sorun degil daha yatagi bile acmadim üseniyom Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun sınavında başarılar zxdelemi' Alıntı: idam kalktı ama belki yaşlılık hakları mahkemesi güzel bir karar verirse düşünürüz tabi birazda bayramdaki harçlığa Genişletmek için tıkla ... Rüşvet haa?
AnıL-D' Alıntı: yok sorun degil daha yatagi bile acmadim üseniyom Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun sınavında başarılar zxdelemi' Alıntı: idam kalktı ama belki yaşlılık hakları mahkemesi güzel bir karar verirse düşünürüz tabi birazda bayramdaki harçlığa Genişletmek için tıkla ... Rüşvet haa?
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: 80 lik asiye bile mi? Genişletmek için tıkla ... asiye gibi bir sürü nene hele elinede şöyle altın renkli bir baston verdikmi karizmadan geçilmez
İhtiyar007' Alıntı: 80 lik asiye bile mi? Genişletmek için tıkla ... asiye gibi bir sürü nene hele elinede şöyle altın renkli bir baston verdikmi karizmadan geçilmez
Umur dağlar Üye İhtiyar007' Alıntı: 80 lik asiye bile mi? Genişletmek için tıkla ... ne sandın dede tabikide. Bide kafaya kasket off karizmaya bak be
İhtiyar007' Alıntı: 80 lik asiye bile mi? Genişletmek için tıkla ... ne sandın dede tabikide. Bide kafaya kasket off karizmaya bak be
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Allah yardımcın olsun sınavında başarılar Rüşvet haa? Genişletmek için tıkla ... yok dedecim rüşvette neymiş şöyle bi 200 liracık yeter yav
İhtiyar007' Alıntı: Allah yardımcın olsun sınavında başarılar Rüşvet haa? Genişletmek için tıkla ... yok dedecim rüşvette neymiş şöyle bi 200 liracık yeter yav