UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Bakarım bu hafta süremiz ne kadar ? Başüstüne kardeşim buyur gel Genişletmek için tıkla ... Eylüle kadar ama çoğu şirket mart ayında stajer alımını kapatıyomuş o yüzden şimdiden bulup sözleşme imzalatmam gerek D: bi kaç yer buldum hafta içi bakıcam ama ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur şimdiden teşekkür ederim
Nextman' Alıntı: Bakarım bu hafta süremiz ne kadar ? Başüstüne kardeşim buyur gel Genişletmek için tıkla ... Eylüle kadar ama çoğu şirket mart ayında stajer alımını kapatıyomuş o yüzden şimdiden bulup sözleşme imzalatmam gerek D: bi kaç yer buldum hafta içi bakıcam ama ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur şimdiden teşekkür ederim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: yok abi fazgectim emir gibi oldu bu zorla gibi Genişletmek için tıkla ... sen nasılsın
AnıL-D' Alıntı: yok abi fazgectim emir gibi oldu bu zorla gibi Genişletmek için tıkla ... sen nasılsın
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür sen nasılsın Şeyh Muhammed el-Abbasi
muhammed4949' Alıntı: nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür sen nasılsın Şeyh Muhammed el-Abbasi
Nextman Emekli Yönetici AnıL-D' Alıntı: yok abi fazgectim emir gibi oldu bu zorla gibi Genişletmek için tıkla ... Bir buluşma ayarlamayı düşünüyorum ozaman sende gelirsin Anadolu yakası olur kolay gelirsin
AnıL-D' Alıntı: yok abi fazgectim emir gibi oldu bu zorla gibi Genişletmek için tıkla ... Bir buluşma ayarlamayı düşünüyorum ozaman sende gelirsin Anadolu yakası olur kolay gelirsin
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür sen nasılsın Şeyh Muhammed el-Abbasi Genişletmek için tıkla ... eyvallah çay isteyen var mı AnıL-D' Alıntı: pert oldu abi pert Genişletmek için tıkla ... niye ya
İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür sen nasılsın Şeyh Muhammed el-Abbasi Genişletmek için tıkla ... eyvallah çay isteyen var mı AnıL-D' Alıntı: pert oldu abi pert Genişletmek için tıkla ... niye ya
UpOneTR Üye muhammed4949' Alıntı: eyvallah çay isteyen var mı Genişletmek için tıkla ... çay değilde bi kahveni alırım hocam
muhammed4949' Alıntı: eyvallah çay isteyen var mı Genişletmek için tıkla ... çay değilde bi kahveni alırım hocam
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: çay değilde bi kahveni alırım hocam Genişletmek için tıkla ... kahve olsa dükkan senin
Sukut-u Hayal' Alıntı: çay değilde bi kahveni alırım hocam Genişletmek için tıkla ... kahve olsa dükkan senin
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: eyvallah çay isteyen var mı niye ya Genişletmek için tıkla ... kaza sağolsun
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: kaza sağolsun Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Selam nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Selam Çok şükür sen nasılsın çekirge?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: ne var ne yok bakalım ? Genişletmek için tıkla ... biz iyiyiz senin okul nası gidiyor
beytullah6767' Alıntı: ne var ne yok bakalım ? Genişletmek için tıkla ... biz iyiyiz senin okul nası gidiyor
0MG90 Üye AnıL-D' Alıntı: aleykum selam iyiyiz sen Genişletmek için tıkla ... İyi sayılırım Allah'a şükür
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: biz iyiyiz senin okul nası gidiyor Genişletmek için tıkla ... abi benim icin dua edermisin
muhammed4949' Alıntı: biz iyiyiz senin okul nası gidiyor Genişletmek için tıkla ... abi benim icin dua edermisin