UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benim dediğim, @Dede 'ye özeldi, boş ver. 3. harf farkı? Genişletmek için tıkla ... zeha fışkırıyo harcanıyosun sen buralarda :-( o.O
-qarapapaq-' Alıntı: Benim dediğim, @Dede 'ye özeldi, boş ver. 3. harf farkı? Genişletmek için tıkla ... zeha fışkırıyo harcanıyosun sen buralarda :-( o.O
Invoke Üye -qarapapaq-' Alıntı: Amin ne demek hiç düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla ... Bunu ciddi sordum, kaynamasın arada.
-qarapapaq-' Alıntı: Amin ne demek hiç düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla ... Bunu ciddi sordum, kaynamasın arada.
Burak Altun Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benim dediğim, @Dede 'ye özeldi, boş ver. 3. harf farkı? Genişletmek için tıkla ... Olsun bizim başımız kel mi
-qarapapaq-' Alıntı: Benim dediğim, @Dede 'ye özeldi, boş ver. 3. harf farkı? Genişletmek için tıkla ... Olsun bizim başımız kel mi
Invoke Üye Burak Altun' Alıntı: Mısır firavunu Amon'dan geliyor yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla ... Rivayet, başka?
Burak Altun' Alıntı: Mısır firavunu Amon'dan geliyor yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla ... Rivayet, başka?
beytullah6767 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Amin ne demek hiç düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla ... Türkçe karşılığı bende katılıyorum demek
-qarapapaq-' Alıntı: Amin ne demek hiç düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla ... Türkçe karşılığı bende katılıyorum demek
Invoke Üye Burak Altun' Alıntı: Olsun bizim başımız kel mi Genişletmek için tıkla ... Bilmem, görmedim. beytullah6767' Alıntı: Türkçe karşılığı bende katılıyorum demek Genişletmek için tıkla ... Öyle diyorlar ama emin misin?
Burak Altun' Alıntı: Olsun bizim başımız kel mi Genişletmek için tıkla ... Bilmem, görmedim. beytullah6767' Alıntı: Türkçe karşılığı bende katılıyorum demek Genişletmek için tıkla ... Öyle diyorlar ama emin misin?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap biriisini hristiyanlar kullanır kutsamak manasında diğerinde ise müslümanın Allah'tan bir şey istemesiyle ilgili
biriisini hristiyanlar kullanır kutsamak manasında diğerinde ise müslümanın Allah'tan bir şey istemesiyle ilgili
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bunu ciddi sordum, kaynamasın arada. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-qarapapaq-' Alıntı: Bunu ciddi sordum, kaynamasın arada. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke Üye muhammed4949' Alıntı: biriisini hristiyanlar kullanır kutsamak manasında diğerinde ise müslümanın Allah'tan bir şey istemesiyle ilgili Genişletmek için tıkla ... Son bir kaç haftadır kullanmamaya çalışıyorum, bazen dil alışkanlığı ile söylüyorum.
muhammed4949' Alıntı: biriisini hristiyanlar kullanır kutsamak manasında diğerinde ise müslümanın Allah'tan bir şey istemesiyle ilgili Genişletmek için tıkla ... Son bir kaç haftadır kullanmamaya çalışıyorum, bazen dil alışkanlığı ile söylüyorum.
beytullah6767 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bilmem, görmedim. Öyle diyorlar ama emin misin? Genişletmek için tıkla ... tam değil büyüklerden öyle duyduk
-qarapapaq-' Alıntı: Bilmem, görmedim. Öyle diyorlar ama emin misin? Genişletmek için tıkla ... tam değil büyüklerden öyle duyduk
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Son bir kaç haftadır kullanmamaya çalışıyorum, bazen dil alışkanlığı ile söylüyorum. Genişletmek için tıkla ... uygun değil
-qarapapaq-' Alıntı: Son bir kaç haftadır kullanmamaya çalışıyorum, bazen dil alışkanlığı ile söylüyorum. Genişletmek için tıkla ... uygun değil
Burak Altun Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bilmem, görmedim. Öyle diyorlar ama emin misin? Genişletmek için tıkla ... Yok la saçımız uzun
-qarapapaq-' Alıntı: Bilmem, görmedim. Öyle diyorlar ama emin misin? Genişletmek için tıkla ... Yok la saçımız uzun
Invoke Üye muhammed4949' Alıntı: uygun değil Genişletmek için tıkla ... Bence, anlamanı bilmediğim bir şeyi söylemek uygun değil.
muhammed4949' Alıntı: uygun değil Genişletmek için tıkla ... Bence, anlamanı bilmediğim bir şeyi söylemek uygun değil.
Invoke Üye Burak Altun' Alıntı: Sukut-u hayal kardeşim senin albay olmanı bekliyoruz hadi seri ol Genişletmek için tıkla ... Niye ? O, Albay olunca sen de mi uyuyacaksın?
Burak Altun' Alıntı: Sukut-u hayal kardeşim senin albay olmanı bekliyoruz hadi seri ol Genişletmek için tıkla ... Niye ? O, Albay olunca sen de mi uyuyacaksın?
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Niye ? O, Albay olunca sen de mi uyuyacaksın? Genişletmek için tıkla ... Burak Altun' Alıntı: Sukut-u hayal kardeşim senin albay olmanı bekliyoruz hadi seri ol Genişletmek için tıkla ... 4999 da bırakcam hep gereksizlerde taklcam :-P
-qarapapaq-' Alıntı: Niye ? O, Albay olunca sen de mi uyuyacaksın? Genişletmek için tıkla ... Burak Altun' Alıntı: Sukut-u hayal kardeşim senin albay olmanı bekliyoruz hadi seri ol Genişletmek için tıkla ... 4999 da bırakcam hep gereksizlerde taklcam :-P
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Bence, anlamanı bilmediğim bir şeyi söylemek uygun değil. Genişletmek için tıkla ... o zaten uygun değil ama boş bi anında söylersen bilmediğin için sayılmaz ama öğrendin söyleöek uygun değil
-qarapapaq-' Alıntı: Bence, anlamanı bilmediğim bir şeyi söylemek uygun değil. Genişletmek için tıkla ... o zaten uygun değil ama boş bi anında söylersen bilmediğin için sayılmaz ama öğrendin söyleöek uygun değil
Burak Altun Üye -qarapapaq-' Alıntı: Niye ? O, Albay olunca sen de mi uyuyacaksın? Genişletmek için tıkla ... Bilmem
Invoke Üye muhammed4949' Alıntı: o zaten uygun değil ama boş bi anında söylersen bilmediğin için sayılmaz ama öğrendin söyleöek uygun değil Genişletmek için tıkla ... Öğrenemiyorum ki. Biliyorsan sen söyle, mubarek ?
muhammed4949' Alıntı: o zaten uygun değil ama boş bi anında söylersen bilmediğin için sayılmaz ama öğrendin söyleöek uygun değil Genişletmek için tıkla ... Öğrenemiyorum ki. Biliyorsan sen söyle, mubarek ?