İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yavaş geçiyor hacı, daha hızlı zamanlar olurdu. Genişletmek için tıkla ... Attığım mesajı bulamıyordum bi aralar
-qarapapaq-' Alıntı: Yavaş geçiyor hacı, daha hızlı zamanlar olurdu. Genişletmek için tıkla ... Attığım mesajı bulamıyordum bi aralar
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bu arada bu avatar daha güzel @0MG90 Genişletmek için tıkla ... Aynen önceki erkek gibiydi kadının yüzüne nur gelmis kadın olduğu belli olmus
-qarapapaq-' Alıntı: Bu arada bu avatar daha güzel @0MG90 Genişletmek için tıkla ... Aynen önceki erkek gibiydi kadının yüzüne nur gelmis kadın olduğu belli olmus
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: One 4.4.2 alıyor. Z2 ne alıyorsa M8de onu alır. Eksik kalmaz güncelleme olarak. Genişletmek için tıkla ... Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter
-qarapapaq-' Alıntı: One 4.4.2 alıyor. Z2 ne alıyorsa M8de onu alır. Eksik kalmaz güncelleme olarak. Genişletmek için tıkla ... Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yavaş geçiyor hacı, daha hızlı zamanlar olurdu. Genişletmek için tıkla ... pc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı...
-qarapapaq-' Alıntı: Yavaş geçiyor hacı, daha hızlı zamanlar olurdu. Genişletmek için tıkla ... pc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı...
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter Genişletmek için tıkla ... 1020 al o zaman. GökhanERMCLR' Alıntı: pc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı... Genişletmek için tıkla ... Ben de pcdeyim, bilemeyeceğim.
0MG90' Alıntı: Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter Genişletmek için tıkla ... 1020 al o zaman. GökhanERMCLR' Alıntı: pc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı... Genişletmek için tıkla ... Ben de pcdeyim, bilemeyeceğim.
UpOneTR Üye GökhanERMCLR' Alıntı: pc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı... Genişletmek için tıkla ... Tapatalk kullan Yenilemesi kolay
GökhanERMCLR' Alıntı: pc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı... Genişletmek için tıkla ... Tapatalk kullan Yenilemesi kolay
mürteza16 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: 2 dakka face ye baktım adamlar 2 sayfa gitmiş Genişletmek için tıkla ... Bende bir geldim 5 sayfa gitmişler. Geçen gece kimsecikler yoktu
GökhanERMCLR' Alıntı: 2 dakka face ye baktım adamlar 2 sayfa gitmiş Genişletmek için tıkla ... Bende bir geldim 5 sayfa gitmişler. Geçen gece kimsecikler yoktu
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: yok dede gazetede ücretsiz eee dede ne yaptın bugün ağrın sızın filan varmı Genişletmek için tıkla ... günden güne gençleşiyorum
zxdelemi' Alıntı: yok dede gazetede ücretsiz eee dede ne yaptın bugün ağrın sızın filan varmı Genişletmek için tıkla ... günden güne gençleşiyorum
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter Genişletmek için tıkla ... Hem kamerası güzeldi One'ın bu sefer daha da iyi olacaktır.
0MG90' Alıntı: Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter Genişletmek için tıkla ... Hem kamerası güzeldi One'ın bu sefer daha da iyi olacaktır.
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter Genişletmek için tıkla ... 5mp kamera 4" ekran hız deşen müthis rehber note3 den bile hızlı açılıyo benim telde :P
0MG90' Alıntı: Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter Genişletmek için tıkla ... 5mp kamera 4" ekran hız deşen müthis rehber note3 den bile hızlı açılıyo benim telde :P
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bu arada bu avatar daha güzel @0MG90Diğeri dandik duruyordu, kalitesizdi biraz. Genişletmek için tıkla ... En kalitelisini fotoşoklamıştım bilg. da güzel duruyordu ama buraya ekleyince bozuldu
-qarapapaq-' Alıntı: Bu arada bu avatar daha güzel @0MG90Diğeri dandik duruyordu, kalitesizdi biraz. Genişletmek için tıkla ... En kalitelisini fotoşoklamıştım bilg. da güzel duruyordu ama buraya ekleyince bozuldu
GökhanERMCLR Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Tapatalk kullan Yenilemesi kolay Genişletmek için tıkla ... Mobil internet yok şu handler meselesini araştırdım bi türlü yapamadım bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar ??
Sukut-u Hayal' Alıntı: Tapatalk kullan Yenilemesi kolay Genişletmek için tıkla ... Mobil internet yok şu handler meselesini araştırdım bi türlü yapamadım bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar ??
Invoke Üye mürteza16' Alıntı: Bende bir geldim 5 sayfa gitmişler. Geçen gece kimsecikler yoktu Genişletmek için tıkla ... Bazen olur öyle.
mürteza16' Alıntı: Bende bir geldim 5 sayfa gitmişler. Geçen gece kimsecikler yoktu Genişletmek için tıkla ... Bazen olur öyle.
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sonuç devam yani Parana yazık yav :d Genişletmek için tıkla ... eee ne yapalım bırakılmıyor ki bugünde bizim araba bozuktu yaptırmaya gitmiştim sonra torpido gözünün altlarına bakıyordum ne göreyim 2012 den kalma lm birde yıllamış sigara ya ne tatlı idi yav
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sonuç devam yani Parana yazık yav :d Genişletmek için tıkla ... eee ne yapalım bırakılmıyor ki bugünde bizim araba bozuktu yaptırmaya gitmiştim sonra torpido gözünün altlarına bakıyordum ne göreyim 2012 den kalma lm birde yıllamış sigara ya ne tatlı idi yav
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Aynen önceki erkek gibiydi kadının yüzüne nur gelmis kadın olduğu belli olmus Genişletmek için tıkla ...
Sukut-u Hayal' Alıntı: Aynen önceki erkek gibiydi kadının yüzüne nur gelmis kadın olduğu belli olmus Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Mobil internet yok şu handler meselesini araştırdım bi türlü yapamadım bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar ?? Genişletmek için tıkla ... Handler ne ki ?
GökhanERMCLR' Alıntı: Mobil internet yok şu handler meselesini araştırdım bi türlü yapamadım bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar ?? Genişletmek için tıkla ... Handler ne ki ?
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: 5mp kamera 4" ekran hız deşen müthis rehber note3 den bile hızlı açılıyo benim telde :P Genişletmek için tıkla ... Benim kamera seninkinden daha iyi
Sukut-u Hayal' Alıntı: 5mp kamera 4" ekran hız deşen müthis rehber note3 den bile hızlı açılıyo benim telde :P Genişletmek için tıkla ... Benim kamera seninkinden daha iyi
GökhanERMCLR Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Handler ne ki ? Genişletmek için tıkla ... Yandık handler belli ip adresleri üzerinden bedava internete girmek. kısacası bu
Sukut-u Hayal' Alıntı: Handler ne ki ? Genişletmek için tıkla ... Yandık handler belli ip adresleri üzerinden bedava internete girmek. kısacası bu