minoo Üye haltie' Alıntı: yav kardeşim hala mı almadınız dersi liverpool diyor hala ne hallere düştünüz yazık sizede en büyüüüüüüüüüüüüük Genişletmek için tıkla ... BEŞİKTAAAAŞ Mert sus bi ya sus bi
haltie' Alıntı: yav kardeşim hala mı almadınız dersi liverpool diyor hala ne hallere düştünüz yazık sizede en büyüüüüüüüüüüüüük Genişletmek için tıkla ... BEŞİKTAAAAŞ Mert sus bi ya sus bi
minoo Üye sonyerolsson' Alıntı: Merte nasıl sus dersin sen. Asıl sen sus sen yarbaysın o GENERAL uww Genişletmek için tıkla ... Mert git demedim sus dedim
sonyerolsson' Alıntı: Merte nasıl sus dersin sen. Asıl sen sus sen yarbaysın o GENERAL uww Genişletmek için tıkla ... Mert git demedim sus dedim
haltie Üye Revengeful' Alıntı: Beni sevminiz siz tmm anladım Genişletmek için tıkla ... bu günlerde çok hassassın biliyorum kardeşim
Revengeful' Alıntı: Beni sevminiz siz tmm anladım Genişletmek için tıkla ... bu günlerde çok hassassın biliyorum kardeşim
Revengeful Emekli Yönetici Anladım ben tmm --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: bu günlerde çok hassassın biliyorum kardeşim Genişletmek için tıkla ... Evet
Anladım ben tmm --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: bu günlerde çok hassassın biliyorum kardeşim Genişletmek için tıkla ... Evet
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Anladım ben tmm --------------- Ekleme --------------- Evet Genişletmek için tıkla ... acın büyük anlıyoruz ama kendini kaybetme Mert metin ol
Revengeful' Alıntı: Anladım ben tmm --------------- Ekleme --------------- Evet Genişletmek için tıkla ... acın büyük anlıyoruz ama kendini kaybetme Mert metin ol
Revengeful Emekli Yönetici Kanser etti beni bu yönetim Neyse fani şeyleri kafaya takıp can sıkmaya değmez