__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: @__xXx__ abi memleket trabzon ise takım ts demi mertede uyar bence Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim fabrika ayarlarımda sıkıntı var gs yi tutuyorum ben OttomaN TigeR' Alıntı: Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle. Genişletmek için tıkla ... allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar OttomaN TigeR' Alıntı: Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle. Genişletmek için tıkla ... allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar
İsmail' Alıntı: @__xXx__ abi memleket trabzon ise takım ts demi mertede uyar bence Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim fabrika ayarlarımda sıkıntı var gs yi tutuyorum ben OttomaN TigeR' Alıntı: Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle. Genişletmek için tıkla ... allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar OttomaN TigeR' Alıntı: Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle. Genişletmek için tıkla ... allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle. Genişletmek için tıkla ... Allah'a emanet ol abi __xXx__' Alıntı: yok kardeşim fabrika ayarlarımda sıkıntı var gs yi tutuyorum ben allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... Gs mi Son düzenleme: 10 Ocak 2014
OttomaN TigeR' Alıntı: Ooooo vakit olmuş bir buçuk, bana müsaade gençler. Hayırlı cumalar vede geceler diliyorum, selametle. Genişletmek için tıkla ... Allah'a emanet ol abi __xXx__' Alıntı: yok kardeşim fabrika ayarlarımda sıkıntı var gs yi tutuyorum ben allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar allaha emanet abicim kendine iyi bak hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... Gs mi
Invoke Üye İsmail' Alıntı: evet 9:30da olabilir abi dönmesi rahat olur Genişletmek için tıkla ... Çok mantıklı.
__xXx__ Üye -qarapapaq-' Alıntı: İyi geceler abi.Aha yine bug'a girdi la @İsmail Arda Bey yüksek lisans mı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... evet ama rica ediyorum bey deme
-qarapapaq-' Alıntı: İyi geceler abi.Aha yine bug'a girdi la @İsmail Arda Bey yüksek lisans mı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... evet ama rica ediyorum bey deme
ismail Üye __xXx__' Alıntı: evet ama rica ediyorum bey deme Genişletmek için tıkla ... abi bizim meslek kibar ama o da end mühü
__xXx__' Alıntı: evet ama rica ediyorum bey deme Genişletmek için tıkla ... abi bizim meslek kibar ama o da end mühü
Invoke Üye __xXx__' Alıntı: evet ama rica ediyorum bey deme Genişletmek için tıkla ... Biraz önce Gökçen Bey'e de dediğim yahu, çok resmi algılama.
__xXx__' Alıntı: evet ama rica ediyorum bey deme Genişletmek için tıkla ... Biraz önce Gökçen Bey'e de dediğim yahu, çok resmi algılama.
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Allah2a emanet ol abi Gs mi Genişletmek için tıkla ... babam sırf bu yüzden bigün beni vuracak ts gs maçlarında gs gol atınca sevinemiyorum ama o da bi zamanlar fb taraftarı idi
İsmail' Alıntı: Allah2a emanet ol abi Gs mi Genişletmek için tıkla ... babam sırf bu yüzden bigün beni vuracak ts gs maçlarında gs gol atınca sevinemiyorum ama o da bi zamanlar fb taraftarı idi
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: İyi geceler abi.Aha yine bug'a girdi la @İsmail Arda Bey yüksek lisans mı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... dedim ya kafay göre takılıyo başka çıkarı yok
-qarapapaq-' Alıntı: İyi geceler abi.Aha yine bug'a girdi la @İsmail Arda Bey yüksek lisans mı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... dedim ya kafay göre takılıyo başka çıkarı yok
Invoke Üye İsmail' Alıntı: abi bizim meslek kibar ama o da end mühü Genişletmek için tıkla ... mühü ney la
ismail Üye __xXx__' Alıntı: babam sırf bu yüzden bigün beni vuracak ts gs maçlarında gs gol atınca sevinemiyorum ama o da bi zamanlar fb taraftarı idi Genişletmek için tıkla ... abi sizde bi değişiklik olmuş fbli tsli gsli
__xXx__' Alıntı: babam sırf bu yüzden bigün beni vuracak ts gs maçlarında gs gol atınca sevinemiyorum ama o da bi zamanlar fb taraftarı idi Genişletmek için tıkla ... abi sizde bi değişiklik olmuş fbli tsli gsli
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: abi bizim meslek kibar ama o da end mühü Genişletmek için tıkla ... anladım da icim kötü oluyor
İsmail' Alıntı: abi bizim meslek kibar ama o da end mühü Genişletmek için tıkla ... anladım da icim kötü oluyor
__xXx__ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Biraz önce Gökçen Bey'e de dediğim yahu, çok resmi algılama. Genişletmek için tıkla ... senin okul neresi
-qarapapaq-' Alıntı: Biraz önce Gökçen Bey'e de dediğim yahu, çok resmi algılama. Genişletmek için tıkla ... senin okul neresi
ismail Üye __xXx__' Alıntı: anladım da icim kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... sevimsiz bi konuşma türü
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: abi sizde bi değişiklik olmuş fbli tsli gsli Genişletmek için tıkla ... aynen ama kendimi bildim bileli gs taraftariyim ben İsmail' Alıntı: sevimsiz bi konuşma türü Genişletmek için tıkla ... aynen hiç sevmem resmi konuşmayı ama bir kere iyi azar isittim samimiyet yüzünden
İsmail' Alıntı: abi sizde bi değişiklik olmuş fbli tsli gsli Genişletmek için tıkla ... aynen ama kendimi bildim bileli gs taraftariyim ben İsmail' Alıntı: sevimsiz bi konuşma türü Genişletmek için tıkla ... aynen hiç sevmem resmi konuşmayı ama bir kere iyi azar isittim samimiyet yüzünden
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: he ya. @İsmail Gazi @__xXx__ Yüksek lisans mı yapıyorsun diye sormuştum Genişletmek için tıkla ... evet dedi ya
-qarapapaq-' Alıntı: he ya. @İsmail Gazi @__xXx__ Yüksek lisans mı yapıyorsun diye sormuştum Genişletmek için tıkla ... evet dedi ya
__xXx__ Üye -qarapapaq-' Alıntı: he ya. @İsmail Gazi @__xXx__ Yüksek lisans mı yapıyorsun diye sormuştum Genişletmek için tıkla ... bende evet ama rica ediyorum bey deme demiştim
-qarapapaq-' Alıntı: he ya. @İsmail Gazi @__xXx__ Yüksek lisans mı yapıyorsun diye sormuştum Genişletmek için tıkla ... bende evet ama rica ediyorum bey deme demiştim
ismail Üye __xXx__' Alıntı: aynen ama kendimi bildim bileli gs taraftariyim ben aynen hiç sevmem resmi konuşmayı ama bir kere iyi azar isittim samimiyet yüzünden Genişletmek için tıkla ... 2000lerden etkilenmişindir belki
__xXx__' Alıntı: aynen ama kendimi bildim bileli gs taraftariyim ben aynen hiç sevmem resmi konuşmayı ama bir kere iyi azar isittim samimiyet yüzünden Genişletmek için tıkla ... 2000lerden etkilenmişindir belki