Invoke Üye Gececiler nabıyonuz kaç gündür? =P İsmail' Alıntı: helooo : Dhaloooo neden kimse yok iyi gecelr bende çıkarım la o zaman Genişletmek için tıkla ... Sizin oraya kar yağıyo mu la @İsmail SHS' Alıntı: gececiler buraya Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Metin?
Gececiler nabıyonuz kaç gündür? =P İsmail' Alıntı: helooo : Dhaloooo neden kimse yok iyi gecelr bende çıkarım la o zaman Genişletmek için tıkla ... Sizin oraya kar yağıyo mu la @İsmail SHS' Alıntı: gececiler buraya Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Metin?
Invoke Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm uşaklar Nasılsıniz Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sana da hayırlı geceler abi Nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sana da hayırlı geceler abi Nasılsın
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
Invoke Üye Abi, sen müsait misin bu aralar? İsmail'e yazdım ama bu gece uyuyor galiba. Ben müsaitim de ondan dedim. İsmail gitmeden buluşabiliriz, sana da uygunsa. OttomaN TigeR' Alıntı: Sende iyisin ya Mert? Genişletmek için tıkla ... Sağol abi, sen nasılsın?
Abi, sen müsait misin bu aralar? İsmail'e yazdım ama bu gece uyuyor galiba. Ben müsaitim de ondan dedim. İsmail gitmeden buluşabiliriz, sana da uygunsa. OttomaN TigeR' Alıntı: Sende iyisin ya Mert? Genişletmek için tıkla ... Sağol abi, sen nasılsın?
ismail Üye ben yarın akşam haftasonu full. pzt salı bütün gün boşum çarşamba sınav çalışcam perşembede sınavı verip eve gidiyorum @-qarapapaq-
ben yarın akşam haftasonu full. pzt salı bütün gün boşum çarşamba sınav çalışcam perşembede sınavı verip eve gidiyorum @-qarapapaq-
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: İyi yolculuklar @İsmail Genişletmek için tıkla ... olum dur la bi hafta önceden
OttomaN TigeR Üye Demin bir yorumunu gördüm Mert, Telefonunuz neydi diyen banka çalışanına, Lumia920 diyerek verdiğim cevabı hatırlattın bana.
Demin bir yorumunu gördüm Mert, Telefonunuz neydi diyen banka çalışanına, Lumia920 diyerek verdiğim cevabı hatırlattın bana.
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Demin bir yorumunu gördüm Mert, Telefonunuz neydi diyen banka çalışanına, Lumia920 diyerek verdiğim cevabı hatırlattın bana. Genişletmek için tıkla ... abi bu güzeldi
OttomaN TigeR' Alıntı: Demin bir yorumunu gördüm Mert, Telefonunuz neydi diyen banka çalışanına, Lumia920 diyerek verdiğim cevabı hatırlattın bana. Genişletmek için tıkla ... abi bu güzeldi
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Demin bir yorumunu gördüm Mert, Telefonunuz neydi diyen banka çalışanına, Lumia920 diyerek verdiğim cevabı hatırlattın bana. Genişletmek için tıkla ... Anladım, hangi yorum olduğunu.
OttomaN TigeR' Alıntı: Demin bir yorumunu gördüm Mert, Telefonunuz neydi diyen banka çalışanına, Lumia920 diyerek verdiğim cevabı hatırlattın bana. Genişletmek için tıkla ... Anladım, hangi yorum olduğunu.