__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Bende kalmasi daha iyi Genişletmek için tıkla ... allah sabır versin kardeşim
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi geceniz iyi muhabbetiniz daim olsun gençler Genişletmek için tıkla ... oldumu şimdi bu abi be erkenden yatılır mi AnıL-D' Alıntı: Sabirla ilgili değil bir haksızlık la ilgili bi çesit adam kayirma Genişletmek için tıkla ... iş yerinde olan birsey mi
OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi geceniz iyi muhabbetiniz daim olsun gençler Genişletmek için tıkla ... oldumu şimdi bu abi be erkenden yatılır mi AnıL-D' Alıntı: Sabirla ilgili değil bir haksızlık la ilgili bi çesit adam kayirma Genişletmek için tıkla ... iş yerinde olan birsey mi
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim üzülme yine de sen hakkında hayırlısı
AnıL-D' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim üzülme yine de sen hakkında hayırlısı
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Sen yapmadigin bir seyle şuclandinmi ? Genişletmek için tıkla ... bir iki kere oldu ama çok şükür önemsiz şeylerdi
AnıL-D' Alıntı: Sen yapmadigin bir seyle şuclandinmi ? Genişletmek için tıkla ... bir iki kere oldu ama çok şükür önemsiz şeylerdi
__xXx__ Üye peki kamera var mı işyerinde olayı polise götürüp o kişiler hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin yoksa bile paranın çalındığı zaman diliminde dışarıda olduğuna dair kanıt bulabilirsin AnıL-D' Alıntı: Neyse senin basini ağrittim hakkini helal et Genişletmek için tıkla ... yoo Estağfurullah derdine care bulmayı isterim
peki kamera var mı işyerinde olayı polise götürüp o kişiler hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin yoksa bile paranın çalındığı zaman diliminde dışarıda olduğuna dair kanıt bulabilirsin AnıL-D' Alıntı: Neyse senin basini ağrittim hakkini helal et Genişletmek için tıkla ... yoo Estağfurullah derdine care bulmayı isterim
Anil-D Üye Kanit var arkadaslarim yarin gidicez kasanin anahtari yokki bende mallarla uğrasiyorum işte töbe töbe ya
Kanit var arkadaslarim yarin gidicez kasanin anahtari yokki bende mallarla uğrasiyorum işte töbe töbe ya
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Kanit var arkadaslarim yarin gidicez kasanin anahtari yokki bende mallarla uğrasiyorum işte töbe töbe ya Genişletmek için tıkla ... akıl vermek gibi olmasın ama madem kanıtın da var önce patrona ulaş sonra o kisiler hakkında suç duyurusunda bulun
AnıL-D' Alıntı: Kanit var arkadaslarim yarin gidicez kasanin anahtari yokki bende mallarla uğrasiyorum işte töbe töbe ya Genişletmek için tıkla ... akıl vermek gibi olmasın ama madem kanıtın da var önce patrona ulaş sonra o kisiler hakkında suç duyurusunda bulun
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: İste patron yok burda olsa yok zaten akil almak icin sana anlatiyorum Genişletmek için tıkla ... peki ulasamaz mısın yada direk sunu sorayım çalıştığın yer neresi patrondan başka sorumlu müdür vs var mı
AnıL-D' Alıntı: İste patron yok burda olsa yok zaten akil almak icin sana anlatiyorum Genişletmek için tıkla ... peki ulasamaz mısın yada direk sunu sorayım çalıştığın yer neresi patrondan başka sorumlu müdür vs var mı