SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam AnıL-D' Alıntı: Canım sıkılıyor Genişletmek için tıkla ... sıkı can iyidir kolay çıkmaz
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam AnıL-D' Alıntı: Canım sıkılıyor Genişletmek için tıkla ... sıkı can iyidir kolay çıkmaz
__xXx__ Üye selamun aleyküm usaklar OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşlar kusura bakmayın muhabbetinize katılamıyorum, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bat vay Gökçen bıradıriyi öyle olsun giderim bende
selamun aleyküm usaklar OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşlar kusura bakmayın muhabbetinize katılamıyorum, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bat vay Gökçen bıradıriyi öyle olsun giderim bende
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz işlerim var kardeşim o yüzden nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyidir abi Hamdolsun uğraşıyorum gelcen mi yine :kaşlar: AnıL-D' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Anıl nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz işlerim var kardeşim o yüzden nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyidir abi Hamdolsun uğraşıyorum gelcen mi yine :kaşlar: AnıL-D' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Anıl nasılsın
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: İyiyim yaziciyi söktüm lazerini aldim senden naber Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim Sağol da yazıcının lazerini neden söktün bozuldu mu OttomaN TigeR' Alıntı: Geldim Lazeri ne yapacaksın Anıl? Genişletmek için tıkla ... obaaaa sabahlar olmasın siteden uzaklaşinca emolari unutmuşum
AnıL-D' Alıntı: İyiyim yaziciyi söktüm lazerini aldim senden naber Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim Sağol da yazıcının lazerini neden söktün bozuldu mu OttomaN TigeR' Alıntı: Geldim Lazeri ne yapacaksın Anıl? Genişletmek için tıkla ... obaaaa sabahlar olmasın siteden uzaklaşinca emolari unutmuşum
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: İstemiyorum moralim bozuk Genişletmek için tıkla ... özel değilse derdini Paylaş kardeşim azalsin
AnıL-D' Alıntı: İstemiyorum moralim bozuk Genişletmek için tıkla ... özel değilse derdini Paylaş kardeşim azalsin