.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Nasil açicaksin Genişletmek için tıkla ... sorun bu ki bilmiyorum yeni rom atmam lazım bulamadım
AnıL-D' Alıntı: Nasil açicaksin Genişletmek için tıkla ... sorun bu ki bilmiyorum yeni rom atmam lazım bulamadım
ismail Üye .caner.' Alıntı: çöp olur herhalde Genişletmek için tıkla ... jafla yazılım olayı yok mu sizde acaba
.caner. Üye İsmail' Alıntı: jafla yazılım olayı yok mu sizde acaba Genişletmek için tıkla ... Hallettim
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi iyiyim sen nasılsın geçen moralim kötü demiştin...
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi iyiyim sen nasılsın geçen moralim kötü demiştin...
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Karart. Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... amin abim herkesin
OttomaN TigeR' Alıntı: Karart. Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... amin abim herkesin
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş bir haber değil moralinizi bozmak istemiyorum, o yüzden karartmanı istedim Genişletmek için tıkla ... derdin neyse inşAllah en kısa zamanda çözülür abim. karartıyorum hemen
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş bir haber değil moralinizi bozmak istemiyorum, o yüzden karartmanı istedim Genişletmek için tıkla ... derdin neyse inşAllah en kısa zamanda çözülür abim. karartıyorum hemen
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim, dertsiz kul mu var şu cihanda ki, bizden dert eksik olsun. Genişletmek için tıkla ... Soru-n olmadan sınav olmaz sonuçta
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim, dertsiz kul mu var şu cihanda ki, bizden dert eksik olsun. Genişletmek için tıkla ... Soru-n olmadan sınav olmaz sonuçta